Amy Schumer

Amy Schumer (35): - Musa mi ser ut som en gammel, rynkete nattklubbsangerinne

Sexliv, spontanaborter og spiseforstyrrelser. Ingen tema er for drøye for de nye kvinnelige komikerne. Nå kommer den største av dem til Norge.

EN GOD LATTER: – De øyeblikkene som gjør livet verdt å leve, er når ting er på sitt verste, og du allikevel klarer å le, sier Amy Schumer. Foto: NTBScanpix
EN GOD LATTER: – De øyeblikkene som gjør livet verdt å leve, er når ting er på sitt verste, og du allikevel klarer å le, sier Amy Schumer. Foto: NTBScanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Mitt nyttårsønske er å ha truser som ikke ser ut som jeg har snytt meg i dem». Amy Schumer (35) opptrer på Apollo Theater i Harlem, New York. TV-kanalen HBO skyter samtidig showet under vignetten Comedy Special. Det er stort. Mange stand up-komikere har stått på scenen før henne, ikke minst hennes egen regissør Chris Rock. Og den 1. september opptrer Schumer på Spektrum i Oslo. Men tilbake på Apollo Theater er det ikke bare skittentøyet som luftes. Understellet luftes også til jubel og applaus.

– Musa mi ser ut som en gammel, rynkete nattklubbsangerinne som danser charleston og scatter, forteller hun og demonstrerer med munn og stemme hvordan det ser og høres ut under skjørtet. 

LES OGSÅ: Sigrid Bonde Tusvik: - Jeg måtte rett og slett få laget meg et nytt rumpehull

– Men det er egentlig ikke noe galt med musa. Kundetilfredsheten er stor og folk kommer alltid tilbake. 

Schumer tar en klunk av en vinflaske. Hun går ikke over streken. Hun tar sats og kaster seg over den like skånsomt som en snøplog. Det er langt fra feminint à la Blake Lively. Eller er det ikke egentlig feminin hun er? For vaginaer er ikke akkurat mandelformede, konstaterer hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer