Amy Schumer

Amy Schumer fikk publikum til å vri seg i latter

– Hvis du har en sånn mage i Hollywood, må du skrive dine egne filmer for at de skal bli laget, sa blondinen fra scenen.

HUMOR-DRONNING: 34 år gamle Amy Schumer har med tiden blitt én av USAs mest kjente (og mest populære!) kvinnelige komikere. Foto: Ap
HUMOR-DRONNING: 34 år gamle Amy Schumer har med tiden blitt én av USAs mest kjente (og mest populære!) kvinnelige komikere. Foto: Ap Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste året har Amy Schumer (34) blitt én av USAs mest kjente – og mest populære! – komikere. Den søte blondinen har gjort seg bemerket med sin skarpe og usensurerte humor, og blir hyllet av både komikerkollegaer og andre Hollywood-stjerner. Spesielt etter at hennes egenskrevne film «Trainwreck» ble en skikkelig hit i fjor sommer, fikk verden virkelig øynene opp for den New York-fødte jenta.

VI i KK.no-redaksjonen elsker Amy og under enhver stor prisutdeling er det alltid hennes tale vi venter i spenning på, for den vet vi kommer til å gå viralt innen minutter – enten hun snakker om sin forkjærlighet for vin, menn eller mat.

Og det var selvfølgelig intet unntak da Critics Choice Awards gikk av stabelen i helgen.

– Hei, jeg er «plus-size» skuespiller Amy Schumer, begynte 34-åringen med et smil da hun inntok scenen etter å ha vunnet en av kveldens mest prestisjetunge priser. Se video fra talen under annonsen.

Mislikte responsen på nakenbildet

– Tusen takk for denne prisen som jeg nå bruker til å dekke grunnen til at jeg må skrive mine egne greier. Hvis du har en sånn mage i Hollywood, må du skrive dine egne filmer for at de skal bli laget, sa Amy til latter fra publikum.

I talen tok hun også opp sitt mye omtalte bilde i årets utgave av Pirelli-kalenderen, hvor hun poserte i bare trusa for kjendisfotograf Annie Lebowitz (66). Her var i hun i selskap av blant andre tennisproff Serena Williams (34) og Yoko Ono (82). Da bildet av Amy fra kalenderen dukket opp på nettet, ble det beskrevet som «banebrytende», «annerledes» og «modig» – noe hovedpersonen kanskje ikke satt så altfor stor pris på.

– Det er jo ikke dét du vil at alle skal si når et nakenbilde av deg går viralt. Du vil ikke at de skal si «For et modig bilde!». Altså, wow, tusen takk. Takk for det, sa blondinen sarkastisk fra scenen.

A photo posted by @amyschumer on

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer