FØDT SOM GUTT: Andreja Pejic gjør i dag enorm suksess som kvinnelig modell. Foto: Rex Features
FØDT SOM GUTT: Andreja Pejic gjør i dag enorm suksess som kvinnelig modell. Foto: Rex Features Vis mer

Andreja Pejić

Andreja Pejić ble født som gutt - nå gjør hun suksess som kvinnelig modell

Se 24-åringens første, fantastiske magasincover for Marie Claire.

Publisert

Andrej Pejić ble oppdaget som 17-åring – faktisk mens han sto bak disken på McDonalds –, i 2011 gikk unggutten nedover catwalken for selveste Jean-Paul Gaultier. Her viste han frem både kvinne- og herrekolleksjonen. Pejić ble i lengre tid omtalt som en «androgyn» modell, men for to år siden gjennomgikk den bosniske skjønnheten kjønnskorrigerende kirurgi. I dag heter hun Andreja Pejić (24), og gjør enorm suksess i moteindustrien.

– Det jeg bekymret meg mest for var hvordan det kom til å bli oppfattet. At folk skulle tro jeg gjorde det for karrieren min. Det er jo helt latterlig; å gå gjennom alt dette, den psykologiske rehabiliteringen og operasjonen i seg selv... Det har vært en interessant opplevelse og en positiv en, har blondinen tidligere fortalt under en TV-opptreden.

Nå har Pejić landet sitt aller første magasincover siden kjønnsskiftet; iført en heklet kjole stråler blondinen på forsiden av spanske Marie Claire, som i tillegg har utnevnt henne til «årets modell». Irina Shayk (30) og Doutzen Kroes (31) er blant modellene som tidligere har fått den gjeve tittelen. Se coveret under annonsen.

LES OGSÅ: Fra Bruce til Caitlyn – sjekk den utrolige forandringen

FORSIDEPIKE: Dette er Andreja Pejićs første magasinforside etter at hun gjennomgikk kjønnskorrigerende kirurgi i 2014. Foto: Faksimile / Marie Claire
FORSIDEPIKE: Dette er Andreja Pejićs første magasinforside etter at hun gjennomgikk kjønnskorrigerende kirurgi i 2014. Foto: Faksimile / Marie Claire Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer