Khloé Kardashian

Anklages for å manipulere bilder

Nå har Kardashian-søsteren svart.

KJENT FAMILIE: Kardashian-klanen, her representert ved mamma Kris og søstrene Kourtney, Khloé og Kim, er blant verdens mest kjente mennesker. Foto: NTB
KJENT FAMILIE: Kardashian-klanen, her representert ved mamma Kris og søstrene Kourtney, Khloé og Kim, er blant verdens mest kjente mennesker. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den aller siste sesongen av reality-serien Keeping Up With The Kardashians har premiere 18. mars 2021. Mot slutten av fjoråret ble det nemlig avslørt at en av verdens mest kjente familier forlater serien som har vært på lufta siden 2007.

I hele 20 sesonger har vi hatt muligheten til å følge med på søstrene gjennom TV-skjermen, men også på sosiale medier. De er jo blant de aller største stjernene på plattformer som Snapchat og Instagram!

Til sammen har søstrene Kourtney (41), Kim (40) og Khloé (36) hele 449 millioner følgere på Instagram. I tillegg til å være store på bildedelingsplattformen, har de også sine egne merkevarer de lever godt på.

Anklages for å manipulere bilder

Khloé Kardashians merke Good American selger både høye hæler og jeans, og har hatt som mål å akseptere alle ulike kroppsfasonger.

Det er kanskje derfor noen av følgerne nå stusser over de nyeste kampanjebildene til merket?

Her ser vi nemlig Kardashian-søsteren iført Good Americans splitter nye sko. De høye hælene kommer i en bruntone med spiss tupp og hæl. Men det er ikke dette som er oppsiktsvekkende. Det er måten bildet ser ut.

Føttene og skoene ser unormalt lange ut, og det samme gjelder store deler av bildet. Dette har fått fansen til å sperre opp øynene.

«Litt redigering...»
«... Jeg ... Jeg er forvirret»
«Dette ser rart ut»
«Jeg blir skremt av de fingrene»

Dette er bare noen av kommentarene som befinner seg under bildet på Good American sin Instagram-profil. People, E News og Fox News er blant dem som har omtalt bildet.

Nå har Khloé Kardashian svart.

I en Twitter-melding skriver stjernen at det er linsa på kameraet som får bildet til å se slik ut:

Hun avslutter uttalelsen sin med å skrive at folk ikke må bekymre seg, både hendene og fingrene hennes har normal størrelse.

Photoshop-feil

Kardashian-søsteren har alltid hatt humor når det kommer til slikt, men sannheten er den at dette er ikke første gang en i den kjente familien har fått Photoshop-anklager mot seg.

Både mamma Kris Jenner (65) og søster Kim Kardashian har fått kritikk rettet mot seg etter at flere bilder av dem har blitt lagt ut. Du kan se noen av dem i denne saken.

Men dette er ikke første gangen Kim Kardashian har blitt anklaget for å ha kjørt bildet sitt gjennom Photoshop en gang eller to.

I 2020 var det dette bildet det gjaldt. Ser du hva som er feil her?

Dessverre er det lettere enn man skulle tro å fikse litt på bildene sine. Bare se hvordan mote- og skjønnhetsinfluenseren Marie Wolla gjorde det på 1-2-3 her.

FORVIRRING: Kim Kardashian og resten av hennes berømte familie har flere ganger blitt anklaget for å redigere bildene sine. Her er noen av bildene som har fått mest tyn for nettopp dette. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer