Khloé Kardashian

Anklages for å manipulere bilder

Nå har Kardashian-søsteren svart.

KJENT FAMILIE: Kardashian-klanen, her representert ved mamma Kris og søstrene Kourtney, Khloé og Kim, er blant verdens mest kjente mennesker. Foto: NTB
KJENT FAMILIE: Kardashian-klanen, her representert ved mamma Kris og søstrene Kourtney, Khloé og Kim, er blant verdens mest kjente mennesker. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Den aller siste sesongen av reality-serien Keeping Up With The Kardashians har premiere 18. mars 2021. Mot slutten av fjoråret ble det nemlig avslørt at en av verdens mest kjente familier forlater serien som har vært på lufta siden 2007.

I hele 20 sesonger har vi hatt muligheten til å følge med på søstrene gjennom TV-skjermen, men også på sosiale medier. De er jo blant de aller største stjernene på plattformer som Snapchat og Instagram!

Til sammen har søstrene Kourtney (41), Kim (40) og Khloé (36) hele 449 millioner følgere på Instagram. I tillegg til å være store på bildedelingsplattformen, har de også sine egne merkevarer de lever godt på.

Khloé Kardashians merke Good American selger både høye hæler og jeans, og har hatt som mål å akseptere alle ulike kroppsfasonger.

Det er kanskje derfor noen av følgerne nå stusser over de nyeste kampanjebildene til merket?

Her ser vi nemlig Kardashian-søsteren iført Good Americans splitter nye sko. De høye hælene kommer i en bruntone med spiss tupp og hæl. Men det er ikke dette som er oppsiktsvekkende. Det er måten bildet ser ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer