Anna Ankas datter

Anna Ankas datter snakker ut

– Det ble et trygt sted når ting var vanskelige, sier Elli Yeagar (21).

ANNA ANKAS DATTER: Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka var gift med sanger og komponist Paul Anka i to år og fikk sønnen Ethan. Fra før har Anna datteren Elli (bildet) med eksen Louis Yeagar. Her fra 2005, mens Anna fortsatt var gift med Paul Anka. FOTO: NTB
ANNA ANKAS DATTER: Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka var gift med sanger og komponist Paul Anka i to år og fikk sønnen Ethan. Fra før har Anna datteren Elli (bildet) med eksen Louis Yeagar. Her fra 2005, mens Anna fortsatt var gift med Paul Anka. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den svenske Hollywoodfruen Anna Anka er kjent for å skape overskrifter, ikke bare i realityserien Svenske Hollywoodfruer. Også privat har hun holdt seg relevant, som man sier i USA, med jobben som personlig trener og forlovelsen med den 19 år yngre svensken David Johansson.

Da KK intervjuet Anna Anka i 2019 i hennes hjem i California, tok hun oss med på en rundtur i garasjen som hun hadde latt innrede til et treningsrom, med fototapet av en luksuriøst italiensk ballsal fra renessansen på hele langveggen, og eksklusive skap og treningsapparater side om side med varmtvannsberederen.

I intervjuet snakket Anna ut om kjærligheten til David og at de kunne tenke seg å få barn sammen. Hun sa spøkefullt om aldersforskjellen at David kunne bytte henne ut med en yngre modell om 15 år. Til det svarte David:

– Nei, det skjer ikke. Anna har gjort meg bortskjemt. Jeg kan aldri være sammen med noen andre. Jeg vil aldri finne noen som henne. Det er virkelig øyeåpnende.

– Ville bare dø

Under besøket i Anna Ankas hjem i et såkalt gated community fikk KK også se de tomme barnerommene til de to barna hennes. Anna har sønnen Ethan (17) med eksmannen, den kjente sangeren og låtskriveren Paul Anka, og datteren Elli (21) fra et tidligere ekteskap med Louis Yeager.

Etter de respektive bruddene hevdet begge fedrene at Anna Anka var uegnet som mor, og domstolene slo fast at foreldreretten tilfalt barnas fedre. Da KK intervjuet Anna Anka fortalte hun at hun ikke hadde hatt kontakt med barna på mange år, og at hun savnet dem, og sa følgende om hvordan hun opplevde å ikke lenger møte barna:

– Jeg skal ikke lyve til deg. Jeg ville bare dø. Du tror ikke noe sånt kan skje. Det er som et mareritt, at barnet ditt kan bli tatt fra deg over natten.

I 2020 sto Anna frem i et intervju og hevdet at datteren hadde tatt kontakt med henne på sosiale medier. Til Hänt fortalte Anka at hun ble overlykkelig:

– Å høre henne si at hun elsker meg fikk meg til å gråte, jeg har ventet så lenge på å få høre det igjen.

På TV da hun var 5 år

Datteren Elli var å se i Svenske Hollywoodfruer allerede som femåring. Hun har i 2023 rukket å bli 21 år, og er sprangrytter på høyt nivå. Hun har den siste tiden latt seg intervjue ved et par anledninger, først i den amerikanske avisen Sidelines Magazine:

– Foreldrene mine skilte seg da jeg var veldig liten, og hester ble terapi for meg. Stallen har alltid vært et trygt sted for meg gjennom hele livet, spesielt når det har vært vanskelig, sa Elli Yeager til avisen.

I et intervju fra 2023 med svenske Hänt forteller Elli om forholdet til faren Louis Yeager, som bor i Florida:

– Vi elsker sushi, og prøver ut mange sushirestauranter. Han blir med meg i stallen, og ser på når jeg rir og alle sånne ting. Han elsker å svømme, så vi er ofte på stranden.

Hun forteller at hun er sammen med faren hver eneste dag når hun er hjemme i Florida.

– Han er min beste venn, uten tvil, sier Anna Ankas datter til den svenske avisen.

Drømmer om OL

Det skal ha vært faren som introduserte henne for ridesporten, og da hun var liten brukte han å ta henne med på ridetur i skogen. I dag hun aktiv sprangrytter med flere hester og kombinere hest med skole.

Hun studerer markedsføring ved Southern Methodist University i Dallas, Texas, hvor hun også er med på skolens rytterteam. Hun forteller at det kan bli lange dager, men at man blir flink til å planlegge og disponere tiden sin.

I intervjuet forteller Elli Yeagar at drømmen er å en dag konkurrere i OL, men før det legger hun ned innsatsen i skolen. Til sommeren håper hun å kunne reise til Europa med hestene. Gjennom moren har hun en tilknytning til Sverige, men Elli forteller at hun ikke har noen plan om å dra til morens hjemland med det første. Men hun besøker gjerne Sverige for å ri, og håper en dag å kunne delta i Stockholm International Horse Show.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer