<strong>TULLER MED ARBEIDERPARTILEDER JONAS GAHR STØRE:</strong> Forrige uke var det sine egne cellulitter Anne-Kat. Hærland tullet med i podcasten Apropos. Denne uken er det Jonas Gahr Støre som må i ilden.  Foto: Scanpix
TULLER MED ARBEIDERPARTILEDER JONAS GAHR STØRE: Forrige uke var det sine egne cellulitter Anne-Kat. Hærland tullet med i podcasten Apropos. Denne uken er det Jonas Gahr Støre som må i ilden. Foto: Scanpix Vis mer

Anne-kat. Hærland

Anne-Kat. Hærland om Jonas Gahr Støre: - Plutselig så han ut som en litt tørr svamp

Viser ingen nåde mot Arbeiderparti-lederen i sin siste podcast.

Publisert
Sist oppdatert

Anne-Kat. Hærland (43) er ikke akkurat kjent for å «holde tett» når hun mener noe om noen, og i sin svært frittalende og humoristiske podcast-serie «Apropos» , som hun leder med filmekspert Brita Møystad Engseth, er det flere kjente personer som har fått gjennomgå -  inkludert henne selv. 

I ukens episode (hør den nederst i saken) er det Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre (55), som må «i ilden», og humordronningen er ikke nådig med 55-åringen. Hærland er nemlig ikke særlig imponert over partilederens prestasjoner, eller boken hans «I Bevegelse».

- Den var dritkjedelig for å være helt ærlig. Man ville jo gjerne lest en sånn bok dersom han hadde oppnådd et eller annet. Men det har han jo aldri gjort. Det mest elleville han gjør i den boken er at han sier han har møtt Nelson Mandela en gang og at innimellom hører han på U2 litt høyt, humrer hun. 

Han var liksom lovende, men nå ser han bare frysetørret ut.

Men, hun slipper ikke tak i Gahr Støre der. For Anne-Kat. mener også at partilederen har «tapt seg» utseendemessig, etter at han ble valgt til å overta for Jens Stoltenberg.

- Jonas er nok ganske full av komplekser i forhold til dette med overta etter Jens Stoltenberg. For det blir jo ikke noe...Han var liksom lovende, men nå ser han bare frysetørret ut, sier hun:

- Han eldes på samme måte måte som Gerhard Heiberg gjorde. En dag var det en vanlig mann og plutselig så han ut som en litt tørr svamp. Du har lyst til å helle litt vann på den og se om den går tilbake til normal størrelse. Dette er ikke vondt ment. Det er rett og slett bare rene observasjoner rundt Jonas Gahr Støre. 

Hør hele den hysterisk morsomme podcasten, og resten av det hun sier om Gahr Støre nedenfor: 

 

 

 

 

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer