71 grader nord:

Annema med historisk rekord i 71 grader nord

De andre deltakerne er ikke særlig imponerte ...

71 GRADER NORD: Tv-personligheten Anne Marit Yuveli (63), bedre kjent som AnneMa, gikk 200 meter fra startstreken før hun trakk seg fra «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis.» Foto: Matti Bernitz (TVNorge)
71 GRADER NORD: Tv-personligheten Anne Marit Yuveli (63), bedre kjent som AnneMa, gikk 200 meter fra startstreken før hun trakk seg fra «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis.» Foto: Matti Bernitz (TVNorge) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV-høsten er over oss, og blant de mange programmene som nå ruller over skjermene i de tusen hjem, er 15. sesongen av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis».

Blant kjentfolkene som denne gangen skal bakse seg gjennom vårt langstrakte land mens de stadig blir satt på nye prøvelser, er Anne Marit Yuveli (63) - som mange kjenner som den fargerike og frittalende AnneMa i Grenseløst forelsket.

Til KK har hun blant annet fortalt at hun aldri ville ha giftet seg med sin tyrkiske ektemannen Dündar, om han ikke var god i senga.

Anyways - i den første episoden av kjendisversjonen av 71 grader nord, får vi se at det ikke står helt bra til med AnneMa. Da hun og hennes team er på vei i bil til startstedet, ligger hun utslått i passasjersetet foran.

Og da de ikledd store boblejakker og tunge tursekker begynte å gå, kom de bare 200 meter før AnneMa kastet inn håndkleet.

«Det må være historisk rekord» slo programleder Tom Stiansen fast til latter fra samtlige deltakere.

Parfymesmell

Til tv-seerne forklarte Anne Ma at hun var helt utslått av migrene - som skal ha blitt utløst da en av de andre deltakerne, influenseren Caroline Nitter (24), sprayet seg med parfyme.

AnneMa er nemlig allergisk mot kokos - som denne parfymen skulle ha inneholdt.

TØFFE KJENDISER: Hvem som er Norges tøffeste kjendis av disse? Det ble ihvertfall ikke AnneMa. Foto: Warner Bros. Discovery
TØFFE KJENDISER: Hvem som er Norges tøffeste kjendis av disse? Det ble ihvertfall ikke AnneMa. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

I programmet blir flere av deltakerne spurt hva de tenker om AnneMas exit.

Mens Anne Rimmen (programleder) uttrykker forståelse for valget, og sier at hun gjerne skulle ha hatt henne med videre, er Arman Surizehi (skuespiller) og Terje Sporsem (komiker) lattermilde, og legger ikke skjul på at de syntes det tok litt vel kort tid før turkameraten trakk seg.

Kan ikke skylde på migrene

Når det kommer til komiker Maria Stavang derimot, legges det ingen fingre imellom.

– Nå må du slappe av, madame. Du kan ikke skylde på migrene, det gidder jeg ikke. Vi så ansiktet til Tom, og til og med han var skuffet. At hun sier at det var parfymen til Caroline som gjorde at hun trakk seg er veldig gøy, uttaler Stavang lattermildt til Nettavisen.

Stavang forteller at hun også har migrene, og fikk flere anfall gjennom den lange turen, men at det for henne gikk helt fint.

– Nei, den må hun lenger ut på landet med, konkluderer hun.

Angrer ikke

Heller ikke «syndebukken» som skal ha utløst migreneanfallet med parfymen sin, har særlig tro på AnneMas forklaring.

– Jeg kunne ikke ha brydd meg mindre. Det der er bare klaging fra Annema. Hun taklet ikke at jeg ville lukte kokos, men da dunket jeg ut en konkurrent, sier Caroline Nitter til TV2.

TURKAMERATER: Influenser Caroline Nitter sammen med artist Kevin Lauren. Foto: Warner Bros. Discovery
TURKAMERATER: Influenser Caroline Nitter sammen med artist Kevin Lauren. Foto: Warner Bros. Discovery Vis mer

AnneMa selv synes å ta det hele med knusende ro og angrer intet.

– Jeg tenker at det var helt korrekt plass å stoppe. Tanken på å skulle gå ut i våtmark, bære tungt, være kvalm og ha hodeverk, nei, det gikk rett og slett ikke. Jeg kan ikke angre på at jeg tok hensyn til egen helse og lagkameratene mine, uttalte hun til TV2.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer