Demi Lovato:

Åpner opp for å stifte familie med en kvinne

Demi Lovato (27) kan gjerne tenke seg barn, men ikke nødvendigvis med en mann.

ÅPEN OM Å VÆRE ÅPEN: Demi Lovato (27) åpner opp om spiseforstyrrelser, rusproblemer og at hun kan se for seg å skape en familie en gang, men ikke nødvendigvis sammen med en mann. Foto: NtbScanpix
ÅPEN OM Å VÆRE ÅPEN: Demi Lovato (27) åpner opp om spiseforstyrrelser, rusproblemer og at hun kan se for seg å skape en familie en gang, men ikke nødvendigvis sammen med en mann. Foto: NtbScanpix Vis mer
Publisert

Artist og skuespiller Demi Lovato (27) er blant stjernene med flest følgere i sosiale medier, og kjent for å si sin ærlige mening om alt fra kroppspress til Donald Trump. Lovato slo for alvor gjennom da hun spilte rollen som «Angela» i Disney-serien «Barney & Friends» og hovedrollen i filmen «Camp Rock» i 2008.

Siden den gang har det utvilsomt skjedd mye i 27-åringens liv. For ett år siden ble hun fraktet i all hast til sykehus etter en overdose i sitt eget hjem. En hendelse hun har vært åpen om i etterkant. Åpenhet er for øvrig noe som kjennetegner stjernas kommunikasjon med de over 80 millionene som følger henne på Instagram.

Enten deg dreier seg om å dele uretusjerte bilder av egne lår med litt cellulitter på, fortelle om spiseforstyrrelser, rusproblemer eller være ærlig om at hun tiltrekkes både av menn og kvinner - Demi foretrekker ærlighet.

I 2017 fortalte hun i et intervju til magasinet Instyle at hun ikke ønsket å sette et stempel på egen seksualitet.

– Kjærlighet er kjærlighet. Man kan finne det i alle kjønn. Jeg elsker friheten i å kunne flørte med hvem jeg vil, uttalte hun til magasinet.

I et nytt, stort portrettintervju med magasinet Harper's Bazaar, der hun også pryder forsiden, forteller Lovato at hun trives som singel, men at hun også ser for seg å stifte en familie en gang, men ikke nødvendigvis med en mann.

– Når jeg forestiller meg mitt liv i framtiden så tenker jeg ikke jeg leter etter en mann å ha to eller tre barn med. Jeg tror det hadde vært gøy å få barn med en kvinne.

- Jeg vet ikke hvordan framtiden min vil se ut, jeg er åpen for alt, sier hun til magasinet, som helt nylig, antakelig etter at intervjuet med magasinet ble gjort, ryktes å date skuespilleren Max Ehrich, kjent fra den amerikanske såpeserien The Young and the Restless. Ryktene skjøt fart etter at Demi ved et «uhell» dukket opp på en live-sending på Ehrichs Instagram, melder E-news.

I over seks år var Demi sammen med That 70’s Show-stjernen Wilmer Valderrama. De ble et par i 2010, da hun var 18 og han 29. Valderrama giftet seg nylig med modellen Amanda Pacheco, og Demi forteller i intervjuet at hun er glad for at eksen har det fint, men at «de ikke er i hverandres liv» lenger.

GAMLE DAGER: Wilmer og Demi på Vanity Fairs Oscar-fest i 2016. Tilsynelatende god stemning. Foto: NTB Scanpix
GAMLE DAGER: Wilmer og Demi på Vanity Fairs Oscar-fest i 2016. Tilsynelatende god stemning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
NYE TIDER: Skuespiller Max Ehrich er visstnok den Demis nye flamme, ryktene skjøt fart etter at hun dukket opp på en live-sending på Ehrichs Instagram, tilsynelatende uplanlagt. Foto: NTB Scanpix
NYE TIDER: Skuespiller Max Ehrich er visstnok den Demis nye flamme, ryktene skjøt fart etter at hun dukket opp på en live-sending på Ehrichs Instagram, tilsynelatende uplanlagt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det skjer mye i Demis liv i disse dager. Et nytt album er på trappene, men fansen kan også glede seg over at Demi også blir synlig på skjermen igjen, i den kommende Netflix-komedien «Eurovison» (ja, det skal handle om Grand Prix-sirkuset!) med blant andre Will Ferrell, Rachel McAdams og Pierce Brosnan på rollelisten.

- Spiseforstyrrelsene gjorde at jeg holdt meg unna skuespilleryrket i mange år, men nå har jeg endelig slått meg til ro med kroppen min, og tenker hvorfor i all verden skal jeg la noe sånt stoppe meg, sier Lovato og presiserer:

- Jeg har sluttet å la vekten kontrollere livet mitt.

Stjerna er heller ikke fremmed for å turnere igjen, men mener det er en én låt hun er helt ferdig med, en låt som minner henne om noe som skjedde i forbindelse med overdosen.

- Det er faktisk en av mine største hits, men jeg kommer ikke til å orke å synge den, sier Demi og forklarer at tittelen gjenspeiler det som skjedde under den dramatiske hendelsen. Og da er det vel opp til fansen å tenke seg til hvilken låt? Vi må innrømme at vi lurer på om det er «Heart attack »fra 2013 hun tenker på, men det forblir selvfølgelig en spekulasjon inntil videre.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer