Sandra Lyng

Åpner opp om den tøffe oppveksten

- Det var noen ting som var fint, og en del ting som ikke var så fint, sier Sandra Lyng i Monsen-program.

SANDRA LYNG: Ettbarnsmor og artist Sandra Lyng åpner opp om oppveksten og friluftsliv i 'Med Monsen på villspor'. Video: NRK Vis mer
Publisert

Nok en gang får norske kjendiser testet ut turferdigheter sammen med friluftskongen Lars Monsen (58).

Kjendisene aner ikke på forhånd hvor det er de skal, og det er deres oppgave å gjette seg frem til hvor de er, samtidig som de både skal konkurrere mot og med Monsen.

I sesongens andre episode er det den blide artisten Sandra Lyng (34) som legger ut på tur. I programmet erkjenner hun at hun ikke er veldig turvant.

- Men er ikke det litt rart ettersom du er fra Mosjøen? spør Monsen i NRK-episoden.

Økt selvtillit

Ifølge Sandra er det en logisk forklaring på det:

- Jeg hadde veldig unge foreldre. De var bare 19 og 20 år da de fikk meg. Men vi kjørte snøskuter nesten hver helg. Men bare på dagstur.

Til KK utdyper hun:

- Jeg er ikke noe særlig turvant, nei. Aldri vært på tur med sekk og telt, utenom klasseturer, deltakelsen i '71 grader nord' og nå med Monsen, sier hun og ler.

I programmet forteller hun at det har vært viktig for henne å få økt selvtillit rundt friluftsliv, for å kunne ta med seg sønnen Sander (3) på tur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer