Fyrstinne Charlene

Åpner opp om helsen ett år etter at hun forsvant fra offentligheten

Og fyrstinnen slår ned på ryktene om ekteskapsproblemer.

HELSEN ER FØRSTEPRIORITET: Fyrstinnen av Monaco er tilbake igjen etter en lengre tid borte fra rampelyset og offentlige oppdrag. FOTO: NTB
HELSEN ER FØRSTEPRIORITET: Fyrstinnen av Monaco er tilbake igjen etter en lengre tid borte fra rampelyset og offentlige oppdrag. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene av Monaco åpnet opp om helseutfordringene for første gang etter at hun er hjemme igjen på permanent basis. Hun innrømmer at det har vært «en lang, vanskelig og veldig smertefull reise».

Etter et lengre opphold i hjemlandet Sør-Afrika som følge av en øre-, nese- og halsinfeksjon som forbød henne å sette seg på et fly tilbake til Europa i mai i fjor, ble hun værende i hjemlandet i månedsvis. Fyrstinnen returnerte til Monaco i november 2021. Hun sjekket deretter inn på en klinikk i Sveits hvor hun ble boende i fire måneder.

Tidligere i mai skrev KK om at fyrstinnen var til stede under Formula E-verdenscupen som ble avholdt i Monaco den siste helgen i april, hvor man tydelig kunne se at hun hadde godt av litt etterlengtet tid med sine to tvillingbarn Gabriella og Jacques (7).

Slår ned på skilsmisserykter

Fyrstinnen har vært ut og inn av sykehuset og tilbrakt store deler av det siste halvannet året borte fra ektemannen og barna. Spekulasjonene om at ekteskapet skrantet har versert som følge av avstanden, og det har vært stille fra fyrstinnen.

Ryktene skjøt for alvor fart da ekteparet ikke fikk feiret sin tiende bryllupsdag i mai i fjor da fyrstinnen befant seg i Sør-Afrika med forbud om å fly.

Igjen blusset spekulasjonene opp da hun returnerte til Monaco i mars. Ryktene skulle ha det til at hun var klar for å flytte til et hus utenfor Geneve. Da hun skal ha blitt spurt om ryktene, svarte hun: «Vil du snakke om skilsmisseryktene eller mitt nye hus i Sveits?» og la til at det er ubehagelig at visse medier spekulerer i livet og ekteskapet hennes.

– Helsen er skjør

I et nytt intervju med avisen Monaco-Matin slår hun ned på ryktene om ekteskapsproblemer og forteller at hun ønsker å bedre helsen sin, ifølge Sky News. Hun sier til avisen at «helsen fremdeles er skjør og at hun ikke ønsker å gjøre noe forhastet.»

Alt tyder på at 44-åringen er på et bedre sted og er klar for å ta fatt på hverdagen og offentlige oppdrag sammen med familien i Monaco igjen, og at ekteparet er på et godt sted.

«Som alle andre er vi mennesker, og som alle andre mennesker har vi følelser og svakheter, bare at vår familie er eksponert for mediene og hver minste lille svakhet blir belyst», forteller hun til avisen.

Hun legger til at ektemannen Albert har «støttet henne enormt», og at han har jobbet for å skjerme henne og tvillingene for søkelyset.

SAMMEN IGJEN: Familien samlet til prisutdelingen i forbindelse med Formel 1 Grand Prix i Monaco i helgen. FOTO: NTB
SAMMEN IGJEN: Familien samlet til prisutdelingen i forbindelse med Formel 1 Grand Prix i Monaco i helgen. FOTO: NTB Vis mer

Setter helsen først

Da hun returnerte til Monaco, prioriterte hun all sin energi på barna, ektemannen og helsen. «Jeg er veldig glad for å være hjemme i Monaco igjen sammen med familien».

Etter oppholdet på den sveitsiske klinikken – som hun sjekket inn på grunnet utmattelse – påpeker fyrstinnen at hun i dag føler seg mer avslappet og klar for å ta fatt på offentlige oppdrag igjen.

«Jeg mottok så mange positive og varme meldinger da jeg var borte fra Monaco og jeg takker dem for deres støtte.»

Tilbake til hverdagen

Intervjuet ble gjort i forbindelse med at hun sammen med datteren Gabriella deltok på Monte-Carlo Fashion Week forrige uke.

På sin offisielle Instagram-konto delte fyrstinnen et bilde av seg selv og datteren, og skriver at hun elsket hvert eneste øyeblikk av å forberede den 7-årige prinsessen for sitt første offisielle arrangement.

Fyrstefamilien skal være store tilhengere av Formel 1 og har stilt opp på Formel 1 Grand Prix som avholdes i Monte-Carlo årlig.

Med et opphold for fyrstinnen i fjor, var hele familien nå samlet igjen til spenning, fart og prisutdeling.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer