Fyrstinne Charlene

Åpner opp om helsen ett år etter at hun forsvant fra offentligheten

Og fyrstinnen slår ned på ryktene om ekteskapsproblemer.

HELSEN ER FØRSTEPRIORITET: Fyrstinnen av Monaco er tilbake igjen etter en lengre tid borte fra rampelyset og offentlige oppdrag. FOTO: NTB
HELSEN ER FØRSTEPRIORITET: Fyrstinnen av Monaco er tilbake igjen etter en lengre tid borte fra rampelyset og offentlige oppdrag. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene av Monaco åpnet opp om helseutfordringene for første gang etter at hun er hjemme igjen på permanent basis. Hun innrømmer at det har vært «en lang, vanskelig og veldig smertefull reise».

Etter et lengre opphold i hjemlandet Sør-Afrika som følge av en øre-, nese- og halsinfeksjon som forbød henne å sette seg på et fly tilbake til Europa i mai i fjor, ble hun værende i hjemlandet i månedsvis. Fyrstinnen returnerte til Monaco i november 2021. Hun sjekket deretter inn på en klinikk i Sveits hvor hun ble boende i fire måneder.

Tidligere i mai skrev KK om at fyrstinnen var til stede under Formula E-verdenscupen som ble avholdt i Monaco den siste helgen i april, hvor man tydelig kunne se at hun hadde godt av litt etterlengtet tid med sine to tvillingbarn Gabriella og Jacques (7).

Slår ned på skilsmisserykter

Fyrstinnen har vært ut og inn av sykehuset og tilbrakt store deler av det siste halvannet året borte fra ektemannen og barna. Spekulasjonene om at ekteskapet skrantet har versert som følge av avstanden, og det har vært stille fra fyrstinnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer