Nils-Ingar Aadne:

Åpner opp om kjærlighetslivet

Komikeren letter på sløret om nåværende sivilstatus.

NILS-INGAR AADNE: - Ja, jeg gikk rett til badeshorts da jeg skulle inn i modellbransjen. Det var … vi får vel si det var gøy. Men også ganske flaut, sier han. Foto: Espen Solli
NILS-INGAR AADNE: - Ja, jeg gikk rett til badeshorts da jeg skulle inn i modellbransjen. Det var … vi får vel si det var gøy. Men også ganske flaut, sier han. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert

Nylig ble det kjent at komiker Nils-Ingar Aadne (40) endelig vender tilbake til TV-ruten igjen, etter å ha vært borte i lengre tid. 40-åringen er nemlig aktuell som en av deltakerne i TV 2s nye storsatsing «Kokkeskolen med Truls og Hellstrøm».

Da vi møter Aadne i forbindelse med programmet, benytter vi muligheten til å høre med han om hva han driver på med for tiden, samt hvordan det står til med datingen.

- Jeg har vært på turné, en lang turné med soloforestilling, som har vært kjempegøy, forteller Aadne.

- Blir definitivt realityboblen

Turneen var ferdig i mars, men til høsten skal han nok en gang ut på tur.

- Men da skal jeg reise sammen med en gjeng og det gleder jeg meg veldig til, fordi nå har jeg reist alene. Det er også gøy, men i nesten to år … da er det trivelig å være med noen andre neste gang, innrømmer han, før han lattermildt legger til:

- Det er også grunnen til at jeg er med her. Det blir kult og det er en trivelig gjeng, mye fine folk. Det blir definitivt realityboblen, jeg føler vi er på vei inn allerede.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer