Cameron Diaz

Åpner opp om mamma-livet

Cameron Diaz (47) står fast ved å ikke dele bilder av datteren sin i sosiale medier. Men litt familiehygge byr hun likevel på i et sjeldent intervju.

SKJERMER DATTEREN: Cameron Diaz (47) meldte at hun ble mamma i januar. Ingen biler er foreløpig delt, men Cameron forteller nå at hun storkoser seg som mamma. Foto: NTB Scanpix
SKJERMER DATTEREN: Cameron Diaz (47) meldte at hun ble mamma i januar. Ingen biler er foreløpig delt, men Cameron forteller nå at hun storkoser seg som mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i år meldte skuespiller Cameron Diaz (47) at hun og musiker Benji Madden (41) hadde blitt foreldre, uten å dele nøyaktig fødselsdato eller annen informasjon. Og i motsetning til det som de siste årene har blitt nærmest et fast ritual for foreldre med tilgang til internett, ble det ikke delt bilde av den nyfødte i sosiale medier.

I stedet skrev de en melding på sine Instagramkontoer:

«Vi er så glade, velsignede og takknemlige for å få begynne dette tiåret med å fortelle om fødselen av vår datter, Raddix Madden. Hun har umiddelbart fylt hjertene våre og gjort familien vår komplett, skrev paret den gang, og la til at de ikke kom til å dele noen bilder eller flere detaljer om datteren, annet enn hun er veldig søt».

Diaz figurerte i årevis på topplisten over Hollywoods best betalte kvinner, og var å anse som selveste dronningen av romantiske komedier og kommersielle suksesser, med blant annet Alle elsker Mary, The Holiday og Charlies Angels-filmene på merittlisten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer