Cameron Diaz

Åpner opp om mamma-livet

Cameron Diaz (47) står fast ved å ikke dele bilder av datteren sin i sosiale medier. Men litt familiehygge byr hun likevel på i et sjeldent intervju.

SKJERMER DATTEREN: Cameron Diaz (47) meldte at hun ble mamma i januar. Ingen biler er foreløpig delt, men Cameron forteller nå at hun storkoser seg som mamma. Foto: NTB Scanpix
SKJERMER DATTEREN: Cameron Diaz (47) meldte at hun ble mamma i januar. Ingen biler er foreløpig delt, men Cameron forteller nå at hun storkoser seg som mamma. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I januar i år meldte skuespiller Cameron Diaz (47) at hun og musiker Benji Madden (41) hadde blitt foreldre, uten å dele nøyaktig fødselsdato eller annen informasjon. Og i motsetning til det som de siste årene har blitt nærmest et fast ritual for foreldre med tilgang til internett, ble det ikke delt bilde av den nyfødte i sosiale medier.

I stedet skrev de en melding på sine Instagramkontoer:

«Vi er så glade, velsignede og takknemlige for å få begynne dette tiåret med å fortelle om fødselen av vår datter, Raddix Madden. Hun har umiddelbart fylt hjertene våre og gjort familien vår komplett, skrev paret den gang, og la til at de ikke kom til å dele noen bilder eller flere detaljer om datteren, annet enn hun er veldig søt».

Se dette innlegget på Instagram

❤️❤️❤️ @benjaminmadden

Et innlegg delt av Cameron Diaz (@camerondiaz)

Diaz figurerte i årevis på topplisten over Hollywoods best betalte kvinner, og var å anse som selveste dronningen av romantiske komedier og kommersielle suksesser, med blant annet Alle elsker Mary, The Holiday og Charlies Angels-filmene på merittlisten.

Likevel har hun ikke vært å se på kinolerretet siden 2014 (som Mrs. Hannigan i en remake av Annie), og i 2018 bekreftet hun det mange hadde inntrykk av, nemlig at hun hadde valgt å trekke seg tilbake som skuespiller.

- Jeg selger ingen filmer, og fordi jeg ikke selger noe trenger jeg ikke gi noe til noen. Jeg har sluttet med det. Jeg lever livet mitt, sa hun i et intervju med magasinet Instyle.

CAMERON OG BENJI: Paret har vært sammen siden 2015, og roser hverandre for å være gode foreldre. Foto: NTB Scanpix
CAMERON OG BENJI: Paret har vært sammen siden 2015, og roser hverandre for å være gode foreldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Og ettersom Diaz tilsynelatende har levd et rolig liv etter å ha giftet seg med musiker Benji Madden i 2015, har det med jevne mellomrom blitt spekulert i pressen om hvorvidt tiden er inne for familieforøkelse, i tillegg til en rekke oppslag om at Diaz «endelig er gravid» når hun åpenbart ikke har vært det. Kanskje er det nettopp på grunn av dette at paret har tatt valget om å holde en særdeles lav profil i pressen de siste årene, i tillegg til å skjerme datteren fullstendig?

I et intervju med Who What Wear-redaktør Catherine Power gjort på Instagram i april, snakket skuespilleren for første gang om erfaringene hun har gjort seg som mamma.

- Jeg elsker å være mamma! Det den aller, aller beste delen av livet mitt, sier Cameron og roser samtidig ektemannen for å være en svært tilstedeværende pappa.

Selve korona-epidiemien preger ikke tilværelsen i så stor grad, Cameron spøker med at en med en relativt liten baby er man mye hjemme uansett, selv om hun savner å ha besøk av venner.

- Stort sett bruker jeg tiden min på å lage mat, rydde og stelle med babyen min, oftest på en gang, sier Cameron i intervjuet.


I helgen feiret amerikanerne morsdag, og en rørende hilsen fra pappa Benji til Cameron som feiret sin første morsdag, fikk hjertene til å hagle på Instagram. Fortsatt velger paret å ikke dele bilder av baby Raddix, men i stedet skriver Benji at kona er en naturkraft, en fantastisk mamma som står opp tidlig på morgenen for å ta hånd om både baby og en haug med dyr, og en kjæreste han forsøker å ikke ta for gitt.

- Seks år med deg, og hver dag blir bare mer og mer meningsfull.

Er det lov å ønske seg en tilsvarende hyllest i anledning morsdag i februar? Vi bare lurer.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer