Kristin Gjelsvik

Åpner opp om ny kjæreste: - Gikk fort i svingene!

Influenser Kristin Gjelsvik deler hvordan hun møtte den nye flammen.

KRISTIN GJELSVIK: Influenseren har ny kjæreste etter bruddet i fjor sommer. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet
KRISTIN GJELSVIK: Influenseren har ny kjæreste etter bruddet i fjor sommer. Foto: Jørn H.Moen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Influenser Kristin Gjelsvik (36) har ny kjæreste, og det gikk ganske «fort i svingene», avslører hun selv på Instagram story, onsdag.

«Vi matchet en fredag, møttes søndagen, møttes igjen tirsdagen etter det, også dro vi til København helgen etter!» skriver hun, og legger til at hun kjente en umiddelbar kjemi første gang hun traff han.

- Det har kriblet i kroppen siden den gang. Jeg er så latterlig forelsket, og vet med sikkerhet at jeg har funnet mannen i mitt liv!, utdyper hun, og deler også et bilde av de to som kysser.

KK har forsøkt å komme i kontakt med Gjelsvik, foreløpig uten hell.

- En livskrise

Det var i fjor sommer at influenserparet Gjelsvik (36) og Dennis Poppe (32) gikk fra hverandre.

Den gangen hadde de vært kjærester i ti år, med et felles barn.

- Vi var forlovet og skulle gifte oss neste år, og plutselig ble alt snudd på hodet. Det er en livskrise hvor verden raser sammen, og all trygghet blir revet bort. Det er tøft å stå i, sa Gjelsvik til Dagbladet Pluss noen måneder etter.

Den gangen uttalte influenseren at hun ikke var klar for noe nytt ennå, men at hun hadde lastet ned Tinder for første gang.

- Jeg måtte jo sjekke det ut. Jeg har ikke vært singel etter at Tinder kom, så denne «sveipingen» er helt ny for meg. Det er ganske gøy, utdypet hun til avisen.

Nå ser det imidlertid ut til at sveipingen har gitt avkastning.

Selger drømmehuset

Bare et halvt år før bruddet, i februar 2022, hadde paret satt i gang bygging av drømmehuset i Stavanger, skrev KK om tidligere.

«Nå skal vi skape et hjem vi skal bo i for alltid. Med drømmebeliggenhet og drømmeutsikt! Jeg kan nesten ikke vente!», skrev Gjelsvik på Instagram mens hun poserte på byggeområdet den gangen.

Slik ble det ikke. Nå ligger drømmehuset ute for salg.

- Dette huset! Herregud for et hus (..) Jeg vet at dette er for det beste, men det er naturligvis litt vemodig likevel, skrev Gjelsvik på Instagram onsdag under videosnutt av huset.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer