<strong>NAOMI WATTS:</strong> I et stort intervju med The Guardian snakker skuespiller Naomi Watts om farens død. Foto: NTB Scanpix
NAOMI WATTS: I et stort intervju med The Guardian snakker skuespiller Naomi Watts om farens død. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Naomi Watts

Åpner opp om sin tøffe oppvekst som følge av farens overdosedødsfall

- Pappa hadde ikke spart opp noen penger da han døde, sier skuespiller Naomi Watts.

Publisert
Sist oppdatert

I et intervju med den britiske avisen The Guardian åpner skuespiller Naomi Watts (48) opp om tapet av sin far Peter Watts, som døde i 1976 som følge av en heroinoverdose. Han ble 31 år gammel, og Naomi var bare syv år da hun mistet sin far. (PSST: Tommy Hilfiger og Naomi Watts sammen mot brystkreft)

Som følge av dødsfallet måtte hennes mor Myfanwy «Miv» Roberts spe på med ekstrajobber for å overleve tilværelsen som alenemor. Dette førte til at Naomi Watts og moren flyttet fra Storbritannia til Australia da hun var 14 år. Faren hadde jobbet som lydmann for det britiske rockebandet Pink Floyd, moren hadde vært modell.

- Han døde. Superung. Pappa hadde ikke spart opp noen penger da han døde, og jeg tror ikke mamma hadde noe, så bandet var veldig snille mot oss. Fond blir feil å si, men de ga mamma noen tusen dollar slik at hun kunne få ting på stell. Det var veldig snilt av dem, sier hun i intervjuet. 

<strong>HOLLYWOOD:</strong> Naomi Watts er en av Hollywoods hotteste skuespillere. Her med skuespiller-kollegene Gwyneth Paltrow, Sarah Paulson og Julianne Moore på en tilstelning i New York i mai. Foto: NTB Scanpix
HOLLYWOOD: Naomi Watts er en av Hollywoods hotteste skuespillere. Her med skuespiller-kollegene Gwyneth Paltrow, Sarah Paulson og Julianne Moore på en tilstelning i New York i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Kim Kardashian fikk refs for å kle datteren North (4) i korsett-antrekk. Nå svarer hun på kritikken

- Jeg har kanskje bare tre bilder av pappa

Naomi Watts har svært få bilder av faren, men nylig møtte hun på en Pink Floyd-fan som hadde et bilde av faren som hun aldri tidligere hadde sett. Det var første gang hun så et klart bilde av sin avdøde far som smilte, og det ble en sterk opplevelse for henne.

- Du må forstå, jeg har kanskje bare tre bilder av pappa, og to minner. Alle bildene av ham er enten uklare eller så står han i bakgrunnen. 

Brudd etter 11 år

Naomi Watts er mor til sønnene Samuel Kai Schreiber (8) og Alexander Pete Schreiber (9), som hun har med ekskjæresten, den amerikanske skuespilleren, Liev Schreiber (49). De ble sammen i 2005, men gikk fra hverandre høsten 2016.

De to har beholdt vennskapet for barna skyld, og har ved flere anledninger deltatt på tilstelninger sammen med barna etter bruddet. I et stort intervju med australske Vogue åpnet Naomi Watts opp om bruddet i mai i år.

- Jeg er singel, jeg har delt foreldreansvar for barna og jeg har det fint. Det er gode dager og det er dårlige dager. Men kommunikasjonen mellom Liev og meg er bra, og vi prøver å gjøre det absolutt beste vi kan for barnas skyld, og vi håper at vi kan fortsette på den måten.

LES OGSÅ: Derfor skifter «alle» frisyre etter et samlivsbrudd

<strong>VENNER TIL TROSS FOR BRUDD:</strong> Naomi Watts og ekskjæresten Liev Schreiber med sønnene Samuel og Alexander. Dette bildet er tatt etter bruddet, og de to har vært åpne om at de har beholdt vennskapet for barnas del. Foto: NTB Scanpix
VENNER TIL TROSS FOR BRUDD: Naomi Watts og ekskjæresten Liev Schreiber med sønnene Samuel og Alexander. Dette bildet er tatt etter bruddet, og de to har vært åpne om at de har beholdt vennskapet for barnas del. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Naomi Watts er kjent fra filmer som «Mulholland Drive» (2001), «King Kong» (2005), «The Impossible» (2012), «Diana» (2013) og «Birdman» (2014), og er aktuell i Netflix-serien «Gypsey» og remake'en av David Lynch’s populære TV-serie «Twin Peaks» (fra 1990) som ligger på strømmetjenesten HBO.

LES OGSÅ: Sarah Jessica Parker fjernet sin ikoniske look - se så fresh hun er blitt!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer