Sophie Turner:

Åpner opp om spiseforstyrrelser i ung alder

Nå forteller Sophie Turner (26) om hvordan rollen som Sansa Stark i «Game of Thrones» og kjendislivet har påvirket henne.

SOPHIE TURNER: Er best kjent som Sansa Stark i «Game of Thrones». Nå åpner hun opp om hvordan kjendisstatusen i tenårene påvirket måten hun så seg selv på. FOTO: NTB
SOPHIE TURNER: Er best kjent som Sansa Stark i «Game of Thrones». Nå åpner hun opp om hvordan kjendisstatusen i tenårene påvirket måten hun så seg selv på. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Hun er aktuell med The Staircase og venter sitt andre barn – 2022 ligger derfor an til å bli et fantastisk år for den tidligere Game of Thrones-stjernen.

Å vokse opp i rampelyset har vist seg ofte å være krevende. Å spille en av hovedrollene i en av verdens mest sette serier som tenåring kan fort snu tilværelsen på hodet.

Da filmingen av Game of Thrones startet i 2010 var Sophie Turner (26) kun 14 år. I rollen som Sansa Stark fikk hun massiv oppmerksomhet. Gjennom 8 sesonger fra 2011 til 2019 ble hun et verdenskjent ansikt.

Nå åpner hun opp om hvordan det påvirket henne i et ferskt intervju med Elle UK.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Kommende tobarnsmor på rød løper

I 2019 giftet hun seg med Joe Jonas (32), kjent fra Jonas Brothers. Sammen har de datteren Willa og venter nå sitt andre barn. Tidligere denne våren strålte Turner med gravidmagen på den røde løperen – både på Met-gallaen og Oscar-utdelingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer