Helene Spilling:

Åpner seg om forholdet

- Han er stolt. Og han er veldig flink til å si det.

HELENE SPILLING: I et innslag på «God morgen Norge» forteller Helene Spilling at hun gleder seg til mer ferie nå etter «Skal vi danse». FOTO: NTB
HELENE SPILLING: I et innslag på «God morgen Norge» forteller Helene Spilling at hun gleder seg til mer ferie nå etter «Skal vi danse». FOTO: NTB Vis mer
Publisert

I fredagens «God morgen Norge» er en reporter på besøk hos Helene Spilling (27) på hennes eget dansesenter. Spilling forteller at det er svært travelt om dagen - spesielt opp mot «Skal vi danse»-finalen, som er allerede i morgen. Det var Se og Hør som omtalte saken først.

I den store finalen er det Aslak Maurstad (31) og Alexandra Joner (33) som skal kjempe om seieren.

For Spillings del blir det ingen finale i år, etter at hun og dansepartneren Harlem Alexander røyk ut på en sjokkerende 4. plass. Og selv om danse-paret ikke nådde til topps, går det helt fint, ifølge henne selv. Nå ser hun frem mot litt ferie.

- Det blir ikke så mye ferie, men jeg må kanskje sette av litt tid til det også. Det blir jo noen turer til England, så nå må jeg finne instruktører som kan ta dansetimene mine, forteller Spilling.

Som de fleste har fått med seg er proffdanseren i et forhold med fotballstjernen Martin Ødegaard (24), som spiller for London-klubben Arsenal. Det var i sommer de bekreftet forholdet på Instagram.

- Jeg tipper han er stolt over det du gjør?, spør reporteren Spilling.

- Ja, han er det. Han er veldig flink til å si det også, sier 27-åringen, og legger til at det er viktig at kjærester heier på hverandre.

Får ikke være anonyme i mediene

Etter at de to i juni avslørte sin kjærlighet, har forholdet blitt hyppig omtalt i media - både nasjonalt og internasjonalt.

Spilling har seilt opp til å bli en kjendis i A-klassen på grunn av «Skal vi danse», og med den høye profilen kommer også oppmerksomheten. De blir vurdert fra topp til tå i aviser, blader, sosiale medier og kommentarfelt - også når det kommer til mote og livsstil.

Moteansvarlig i KK, Ida Elise Eide Einarsdóttir har tidligere snakket om stilen til Spilling og Isabel Haugseng Johansen, kjæresten til Erling Braut Haaland:

- Begge virker over gjennomsnittet opptatt av klær og mote. Haugseng Johansens klesvalg har allerede skapt overskrifter. Blant annet hadde Chanel-veska som hun bar under Champions League-finalen tidligere i år en prislapp på over 100.000 kroner. I tillegg kommer veska fra Dolce & Gabbana som hun har hatt ved flere anledninger. Det er selvsagt ikke tilfeldig. Det ryktes at Haaland skal ha signert en nokså lukrativ avtale med det italienske luksusmotehuset, sier hun og fortsetter:

- Spilling har en litt annen stil. Også fordi den sinnssyke luksusen som Haaland nyter godt av ikke er realiteten for Ødegaard. Men også hun er opptatt av mote. Hun har faktisk sitt eget klesmerke - med treningsklær, vel å merke, men likevel, påpeker KK-eksperten.

Det har stormet rundt den danske kronprinsen etter at det dukket opp bilder av han med en meksikansk modell. Video: Kaspar Wenstrup, Se og Hør. Vis mer

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer