Skal vi danse:

Åpner seg om TV-romansen

- Det går ikke engang an å beskrive hvor lykkelig jeg er, sier Iselin Guttormsens kjæreste.

SKAL VI DANSE: Catalin Andrei Mihu og Iselin Guttormsen fant kjærligheten etter å ha danset sammen to sesonger på rad i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Javad Parsa / NTB
SKAL VI DANSE: Catalin Andrei Mihu og Iselin Guttormsen fant kjærligheten etter å ha danset sammen to sesonger på rad i TV 2-programmet «Skal vi danse». Foto: Javad Parsa / NTB Vis mer
Publisert

«Skal vi danse» er i gang igjen, og blant dem som nok en gang svinger seg på parketten er Catalin Andrei Mihu (28), som denne gang danser med Trude Vasstrand (58).

De to siste sesongene har 28-åringen danset med Iselin Guttormsen (36), og etter flere måneder med romansespekulasjoner, bekreftet influenseren i vinter at hun og Mihu har blitt et par.

- Naturlig og gradvis

Se og Hør møter Trude Vasstrand sammen med dansepartneren på dansesenteret i Oslo. Der åpner rumenske Mihu opp om forholdet til Guttormsen.

Han avslører også tidspunktet for når han kjente at han er forelsket i hun som til slutt ble kjæresten hans.

- Den følelsen kjente jeg på andre året vårt, da vi fikk muligheten til å danse sammen igjen. Forelskelsen merket jeg rundt da vi danset wienervals, forteller han, før han fortsetter:

- Vi holdt ikke veldig mye kontakt etter den første runden med «Skal vi danse». Men så danset vi plutselig sammen igjen, og følte på et vis at vi kjente hverandre fra før av. Det skjedde helt naturlig og gradvis.

KOM SEG VIDERE: Vasstrand og Mihu lå utsatt til før andre «Skal vi danse»-sending, men blir å se i programmet kommende lørdag og. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2
KOM SEG VIDERE: Vasstrand og Mihu lå utsatt til før andre «Skal vi danse»-sending, men blir å se i programmet kommende lørdag og. Foto: Jesper Malthus-Andersen / TV 2 Vis mer

- Aldeles forferdelig

Den danseglade 28-åringen, som nylig også røpet at de to nå lever nærmest som samboere, legger ikke skjul på at han er svært forelsket om dagen.

- Hver eneste dag tenker jeg på hvor glad jeg er for at jeg har møtt Iselin. Alle rundt henne - døtrene og familien hennes, søsknene, mora og faren … De er så fine alle sammen. Det går ikke å beskrive hvor lykkelig jeg er, sier Mihu, som ikke har så mange rundt seg fra før av.

- Jeg kommer fra en veldig liten familie, jeg har bare mamma igjen. Da er det fint å være her og ha flere mennesker rundt seg.

FALT PLADASK: Catalin Andrei Mihu og Iselin Guttormsen ble hodestups forelsket i hverandre etter å ha svingt seg på parketten i flere omganger. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
FALT PLADASK: Catalin Andrei Mihu og Iselin Guttormsen ble hodestups forelsket i hverandre etter å ha svingt seg på parketten i flere omganger. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Dansepartner Trude Vasstrand er, i motsetning til sin partner på parketten, fortsatt singel. Det synes hun er helt greit.

- Jeg bor jo i Ålesund, der det går i jobb, hund og fjell. Skjer det, så skjer det, og skjer det ikke, så skjer det ikke. Det ville nok vært lettere å finne kjærligheten om jeg hadde bodd i Oslo, mener hun.

- Hender det at du savner en å dele livet med?

- Jeg vil ikke si at det er noe savn. Jeg har prøvd noen datingapper, men syntes det var aldeles forferdelig. De jeg møtte var veldig hyggelige, men det ble bare helt feil for meg, sier Vasstrand til Se og Hør.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer