Aksel Hennie

Åpnet opp om livet som småbarnsfar

Skuespiller Aksel Hennie ble far til sitt tredje barn i fjor.

AKSEL HENNIE: Den norske skuespilleren Aksel Hennie giftet seg med Karoline Hegbom på Sicilia høsten 2019. De har to barn sammen. FOTO: NTB
AKSEL HENNIE: Den norske skuespilleren Aksel Hennie giftet seg med Karoline Hegbom på Sicilia høsten 2019. De har to barn sammen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Aksel Hennie (45) er i vinden om dagen, og er både aktuell i den kritikerroste svarte komedien I onde dager, og i rollen som Peer Gynt i 2022-oppsettingen av det populære Ibsen-stykket som hver sommer spilles på Gålå i Gudbrandsdalen.

At Aksel Hennie klarer å sjonglere flere roller på én gang er det ingen tvil om, og også på hjemmebane krever småbarnsfar-rollen mye av ham.

Verner om privatlivet

Denne uken gjestet Hennie God morgen Norge på TV 2, og da han ble konfrontert av programleder Vår Staude (55) om det nye familiemedlemmet var han relativt taus.

Hennie verner nemlig godt om privatlivet, og deler aldri bilder av barna, fordi at han ikke vil utsette dem for sosiale medier før de selv er store nok til å bestemme om de vil være en del av det eller ikke.

Likevel svarte han bekreftende på at den lille krabaten, som kom til verden i november 2020, stjeler mye av nattesøvnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer