GWYNETH PALTROW OG APPLE: Her er Gwyneth avbildet med datteren Apple kort tid etter at hun ble født.  Foto: REUTERS
GWYNETH PALTROW OG APPLE: Her er Gwyneth avbildet med datteren Apple kort tid etter at hun ble født. Foto: REUTERS Vis mer

Gwyneth Paltrow

Apple Martin fylte 13 år og ble hyllet av mamma

Se, så lik hun er Gwyneth Paltrow og pappa Chris Martin.

Publisert

Søndag var det morsdag (i USA) og samtidig 13 år siden Hollywoodstjerne Gwyneth Paltrow (44) ble mor for første gang, da hun og daværende ektemann, Coldplay-vokalist Chris Martin, fikk datteren Apple (13).

Søndag feiret Oscar-vinneren begivenhetene ved å legge ut et nydelig bilde av datteren på Instagram, med følgende hyllest: «Gratulerer med dagen, du skjønne menneske. Du lyser opp alle rom, mitt hjerte, verden. Du. Er. Alt. Jeg elsker deg, schnapps». 

LES OGSÅ: 15 kjendisdøtre som er klin like sine berømte mødre

Bildet viser hvor utrolig lik sin flotte mor Apple nå har blitt, både høyde og utseendemessig - men da med sin fars litt mørkere farger. 

Og det er tydelig at både Gwyneth og datteren har arvet mye av sin skjønnhet fra Gwyneths mor - skuespiller Blythe Danner, som Gwyneth også benyttet anledningen til å hylle på morsdagen. 

«Gratulerer med morsdagen til denne fantastiske skjønnheten», skrev superstjernen under Instagram-bildet hun delte av sin mor. 

LES OGSÅ: Nå har Paris Jackson blitt voksen

Apples bursdag, samt den amerikanske morsdagen, ble feiret på the Museum of Ice Cream sammen med pappa Chris Martin og parets andre barn - Moses (11), skriver Elle Uk.

Det er tre år siden det ble kjent at Martin og Paltrow, som da hadde vært gift i 10 år, skulle gå hvert til sitt, og for ett år siden signerte de skilsmissepapirene. Likevel er de to fortsatt svært gode venner, drar på ferier sammen, feirer høytider sammen og har delt omsorgsrett for sine to barn. 

Paltrow har tidligere fortalt People.com at skilsmissen var et nederlag for henne, da hun «ikke kommer fra en familie der skilsmisser er vanlig». Likevel er hun takknemlig for at hun og eksmannen fortsatt er gode venner og at Martin er en bra mann. 

LES OGSÅ: Love Actually-stjernen har forandret seg helt

- Min eksmann er en utrolig bra og god eksmann og en fantastisk pappa, heldigvis, har hun sagt. 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer