Apple Martin:

Apple Martin fylte 14 år og ble hyllet av mamma på sosiale medier

Se så stor hun er blitt!

APPLE MARTIN: Her er Gwyneth avbildet med datteren Apple kort tid etter at hun ble født. FOTO: REUTERS
APPLE MARTIN: Her er Gwyneth avbildet med datteren Apple kort tid etter at hun ble født. FOTO: REUTERS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag var det morsdag (i USA) og samtidig 14 år siden Hollywoodstjerne Gwyneth Paltrow (45) ble mor for første gang, da hun og daværende ektemann, Coldplay-vokalist Chris Martin, fikk datteren Apple (14).

I likhet med i fjor tok den Oscar-vinnende skuespilleren til Instagram hvor hun delte et nydelig bilde av datteren, med følgende hyllest:

«Gratulerer med dagen, kjære jenta mi. Du får hver dag til å føles ut som julemorgen. Du er den mest livlige, morsomme, vakre (både innvendig og utvendig) unge jenta. Takk for at du fortsatt henger med meg, selv om du er 14».

Bildet viser hvor utrolig lik sin flotte mor Apple nå er blitt, både høyde og utseendemessig - men da med sin fars litt mørkere farger. Og bare se hvor stor hun er blitt!

LES OGSÅ: «Love Actually»-stjernen har forandret seg helt!

Fortsatt gode venner

Det er fire år siden det ble kjent at Martin og Paltrow, som da hadde vært gift i 10 år, skulle gå hvert til sitt. Likevel er de to fortsatt svært gode venner, drar på ferier sammen, feirer høytider sammen og har delt omsorgsrett for sine to barn.

Paltrow har tidligere fortalt People.com at skilsmissen var et nederlag for henne, da hun «ikke kommer fra en familie der skilsmisser er vanlig». Likevel er hun takknemlig for at hun og eksmannen fortsatt er gode venner. De siste tre årene har hun datet skaperen av tv-serien «Glee», Brad Falchuk, og på tampen av fjoråret ble paret forlovet.

Kjærligheten ser også ut til å blomstre for Coldplay-vokalisten Chris Martin (41). Siden starten av desember, har romanseryktene rundt «Fifty Shades»-stjernen Dakota Johnson (28) og Chris Martin nemlig florert i internasjonal presse, skriver Se og Hør. Selv om de er blitt observert sammen flere ganger, har ingen av dem bekreftet forholdet - ennå.

LES OGSÅ: Dakota Johnson kunne ikke vise rumpen sin i «Fifty Shades of Grey»

LES OGSÅ: Slik ble Tammy Hembrow Instagram-stjerne over natten!

Happy Valentine’s Day to all especially @bradfalchuk ❤️

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer