Oscar

Årets Oscar-nominerte får elleville goodie bags til 1,7 millioner

Sjekk hva de inneholder!

OSCAR-NOMINERT: Leonardo DiCaprio og Kate Winslet er begge nominerte under årets Academy Awards. Foto: Afp
OSCAR-NOMINERT: Leonardo DiCaprio og Kate Winslet er begge nominerte under årets Academy Awards. Foto: Afp Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den 28. februar samler verdens mest kjente skuespillere seg i forbindelse med den årlige Oscar-utdelingen. Blant dem som kjemper for å ta med seg en pris hjem er de tidligere «Titanic»-kollegaene Leonardo DiCaprio (41) og Kate Winslet (40), Jennifer Lawrence (25), Matt Damon (45), Eddie Redmayne (34) og svenske Alicia Vikander (24). Vel, i år tør vi å påstå at alle er vinnere; maskineriet bak den gjeve prisutdelingen har nemlig overgått seg selv, og hver og én av de nominerte får goodie bags til en verdi av nesten 2 millioner (!) norske kroner.

«Gaveposene består av en god blanding av fantastiske, morsomme og funksjonelle ting som skal skjemme bort dem som kanskje har alt penger kan kjøpe, men som likevel setter pris på gleden av å få en gave», sier selskapet som står bak årets Oscar-goodie bags, Distinctive Assets. Det melder nettavisen The Daily Beast.

Ifølge nettavisen skal stjernene blant annet få en 10 dagers (og selvfølgelig førsteklasses) ferie i Israel, et års gratis leie av Audi-biler, laserbehandling mot rynker, en 15 dagers vandretur i Japan... Listen er lang – og nå skraper vi virkelig bare så vidt i overflaten. Se hele listen over hva goodie bagen formodentlig inneholder her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer