Adele

Artisten stråler på nytt bilde: - Hold motet oppe!

Bursdagsbarnet med hjertevarm hyllest.

ADELE: Den britiske artisten la ut dette fotografiet av seg selv på sosiale medier, i anledning 32-årsdagen, og til tross for en tid med restriksjoner ser det ut til at det likevel ble en liten feiring. FOTO: Skjermdump Instagram
ADELE: Den britiske artisten la ut dette fotografiet av seg selv på sosiale medier, i anledning 32-årsdagen, og til tross for en tid med restriksjoner ser det ut til at det likevel ble en liten feiring. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for en tid med restriksjoner og innskrenkninger ser det ut til at den britiske artisten Adele fikk gjort litt ekstra ut av 32-årsdagen sin den 5. mai 2020.

På et nytt fotografi, som hun har lagt ut på sin åpne Instagram-profil, stråler hun i «den lille sorte», foran en stor, hvit blomsteroppsats.

I innlegget benytter bursdagsbarnet anledningen til å takke for alle de fine meldingene som har kommet inn, og sendte også sin varmeste takk til arbeiderne som den siste tiden har stått på for å holde hjulene i gang verden over.

«Tusen takk for bursdagskjærligheten. Jeg håper alle har det trygt og godt, og at dere holder motet oppe i denne rare tiden. Jeg ønsker å takke alle våre hjelpearbeidere og de andre livsnødvendige arbeidere, som holder oss trygge, mens de selv ofrer sitt eget liv. Dere er virkelig våre engler!».

Så avslutter Adele med en frase som de aller fleste nok kan kjenne seg igjen i:

«2020 okay bye thanks x».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer