Adele

Artisten stråler på nytt bilde: - Hold motet oppe!

Bursdagsbarnet med hjertevarm hyllest.

ADELE: Den britiske artisten la ut dette fotografiet av seg selv på sosiale medier, i anledning 32-årsdagen, og til tross for en tid med restriksjoner ser det ut til at det likevel ble en liten feiring. FOTO: Skjermdump Instagram
ADELE: Den britiske artisten la ut dette fotografiet av seg selv på sosiale medier, i anledning 32-årsdagen, og til tross for en tid med restriksjoner ser det ut til at det likevel ble en liten feiring. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for en tid med restriksjoner og innskrenkninger ser det ut til at den britiske artisten Adele fikk gjort litt ekstra ut av 32-årsdagen sin den 5. mai 2020.

På et nytt fotografi, som hun har lagt ut på sin åpne Instagram-profil, stråler hun i «den lille sorte», foran en stor, hvit blomsteroppsats.

I innlegget benytter bursdagsbarnet anledningen til å takke for alle de fine meldingene som har kommet inn, og sendte også sin varmeste takk til arbeiderne som den siste tiden har stått på for å holde hjulene i gang verden over.

«Tusen takk for bursdagskjærligheten. Jeg håper alle har det trygt og godt, og at dere holder motet oppe i denne rare tiden. Jeg ønsker å takke alle våre hjelpearbeidere og de andre livsnødvendige arbeidere, som holder oss trygge, mens de selv ofrer sitt eget liv. Dere er virkelig våre engler!».

Så avslutter Adele med en frase som de aller fleste nok kan kjenne seg igjen i:

«2020 okay bye thanks x».

Gått gjennom skilsmisse

I kommentarefeltet til bildet ruller godordene inn til bursdagsbarnet Adele, og det er flere som benytter anledningen til å etterlyse ny musikk.

Adele, som står bak monsterhiter som «Hello» og «Someone Like You», slapp sitt siste album «25» i 2015.

De siste årene har vært preget av opp- og nedturer for den talentfulle britiske artisten. I fjor høst ble det kjent at Adele og ektemannen Simon Konecki (46) hadde tatt ut skilsmisse, etter tre års ekteskap.

BRUDD: I fjor høst ble det kjent at Adele og ektemannen Simon Konecki har tatt ut skilsmisse, etter tre års ekteskap. FOTO: NTB scanpix
BRUDD: I fjor høst ble det kjent at Adele og ektemannen Simon Konecki har tatt ut skilsmisse, etter tre års ekteskap. FOTO: NTB scanpix Vis mer

De har sønnen Angelo Adkins sammen. Han kom til verden 19. oktober 2012.

Men ut ifra det nye bursdagsbildet å dømme ser det ut til at Adele er omgitt av positiv energi, og har gjort maks ut av bursdagen under den innskrenkede korona-tiden!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer