Maghan Trainor

Artistens ektemann måtte gjøre henne en spesiell tjeneste mens hun gikk gravid

- Han gjør alt for meg.

MEGHAN TRAINOR: Meghan Trainor representerer gjerne mye glam, men tar gjerne til ordet for det som kan oppleves vanskelig, særlig fødsel og kvinnehelse. FOTO: NTB
MEGHAN TRAINOR: Meghan Trainor representerer gjerne mye glam, men tar gjerne til ordet for det som kan oppleves vanskelig, særlig fødsel og kvinnehelse. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Med hit etter hit på topplistene de siste årene, har Meghan Trainor blitt en anerkjent artist. For Made You Look-sangeren er det ikke bare karrieremessig hun oppnår milepæler. Tidligere i år røpet 29-åringen nemlig at hun er gravid med sitt andre barn.

Trainor er aktuell med sin nye bok Dear Future Mama hvor hun åpner opp om sønnen Rileys (2) dramatiske fødsel. Den nyfødte gutten hadde pustebesvær og ble hastet til intensivavdelingen etter keisersnitt. Mens sønnen ble hastet vekk, lå hun igjen på operasjonsbordet for å sys igjen – uten det nyfødte barnet sitt, noe som var tøft for henne.

Det skal ha gått bra med Riley, og han og mor fikk reise hjem fra sykehuset etter noen dager.

Men fødselen var traumatisk for den kommende tobarnsmoren, og hun åpner opp om PTSD-diagnosen som følge av hendelsen.

I et intervju med People forteller hun at i tiden etter Riley var født, gråt hun om kveldene og hun kunne våkne om nettene og tenke på den traumatiske opplevelsen fra operasjonsbordet. Etter hjelp fra helsevesenet og målrettet arbeid, er hun tydelig på at hun i dag har det mye bedre.

Skiftet bleiene til kona

«Jeg vil ha bar hud, jeg vil ikke at noe skal være i veien, så sørg for at det er fint der», skal hun ha sagt til ektemannen før det planlagte keisersnittet.

Hun var på et sted hvor hun ikke klarte å bøye seg, se eller nå frem nedentil. «Han gjør alt for meg, og jeg er endelig på det stedet at når jeg trenger å reise meg for å tisse, sier jeg «dytt», og Daryl dytter meg ut av senga.»

Og det stoppet ikke der, for etter at den lille familien hadde kommet hjem fra sykehuset etter fødselen, var hun utslått og lå for det meste i senga. Med store utfordringer med å skifte sin egen bleie etter fødsel, skiftet den støttende ektemannen bleier på kona.

EKTEPAR: Meghan Trainor og Daryl Sabara giftet seg i 2018, og er sammen gjennom tykt og tynt, noe som har vært tydelig under svangerskap og fødsel. FOTO: NTB
EKTEPAR: Meghan Trainor og Daryl Sabara giftet seg i 2018, og er sammen gjennom tykt og tynt, noe som har vært tydelig under svangerskap og fødsel. FOTO: NTB Vis mer

Klar for familieforøkelse

29-åringen priser seg lykkelig over å ha en så god mann som bidrar der det trengs. «Hvordan overlever folk uten en Daryl?» spør hun.

Familien på tre er nå klare for å ta imot en lillesøster eller lillebror til Riley. Og Trainor kan fortelle at det andre svangerskapet har vært det motsatte av det første, og en fin opplevelse så langt.

Til tross for at hun hadde en dramatisk første fødsel, gleder hun seg over familieforøkelsen og ønsker enda flere barn i fremtiden, sier hun til People.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer