Thomas Gullestad «Oljefondet»:

- Åse er veldig omsorgsfull og holder på med dukkene sine hele tiden, så hun er veldig forberedt på å bli storesøster!

«Oljefondet»-aktuelle Thomas Gullestad åpnet opp om familieforøkelsen.

GLEDER SEG TIL Å BLI PAPPA TIL NUMMER TO: Til KK sier Thomas «Fingern» Gullestad at han og kona Jenny Skavlan synes det var på tide at datteren ikke lenger skulle være enebarn. Til våren blir familien utvidet med et nytt medlem. FOTO: NTB Scanpix
GLEDER SEG TIL Å BLI PAPPA TIL NUMMER TO: Til KK sier Thomas «Fingern» Gullestad at han og kona Jenny Skavlan synes det var på tide at datteren ikke lenger skulle være enebarn. Til våren blir familien utvidet med et nytt medlem. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den femte dagen i desember var det duket for presselansering på Wallmanns salonger i Oslo - på datoen nøyaktig 30 år etter at TVNorge rullet over TV-skjermen for aller første gang.

Nå, tre tiår senere, kan kanalen skilte med et vidt spekter av underholdning, reality, sport og nytt av året: både true crime og talentshow med en tvist.

Skuespiller Thomas «Fingern» Gullestad (38) har fått hovedrollen i den nye humorserien «Oljefondet», som har Dplay-premiere 16. desember. Vi møtte ham under presseeventet - og vi klarte ikke dy oss: det er jo ikke lenge siden det ble kjent at han og kona Jenny Skavlan (32) venter barn nummer to. Hvordan blir det å få en ny krabat inn i familien?

- Jeg synes det er helt riktig å få mange barn. Vi kan ikke ha et enebarn for alltid, det holder med et enebarn i to og et halvt år. Nå trenger vi å skape noe motstand til førstemann, sier han og ler.

Datteren Åse kom til verden i april 2016, og på vårparten rundt tre år senere blir altså Åse storesøster. Ifølge Thomas er hun fullt utrustet til å få en lillebror eller lillesøster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer