Venter sitt første barn:

Ashley Graham er gravid

Avslørte nyheten på bryllupsdagen sin.

ASHLEY GRAHAM: 31-åringen har vært gift i ni år. Nå venter hun og ektemannen sitt første barn sammen. Foto: Scanpix
ASHLEY GRAHAM: 31-åringen har vært gift i ni år. Nå venter hun og ektemannen sitt første barn sammen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert

Livet smiler for supermodellen Ashley Graham (31). Ikke bare feirer hun og Justin Ervin ni år som mann og kone, men paret kunne nylig avsløre at de venter sitt første barn sammen.

På selveste bryllupsdagen delte de begge video og bilde på Instagramkontoene sine.

«For ni år siden giftet jeg meg med mitt livs store kjærlighet. Det har vært en fantastiske reise med den beste personen i verden. I dag føler vi oss så velsignede, takknemlige og lykkelige for å kunne feire denne dagen som en voksende familie», skriver Graham til den lille videosnutten.

I en grønn, stram kjole som viser frem den voksende magen, smiler Graham mot ektemannen sin. Dette blir parets første barn sammen.

«Jeg elsker deg og jeg elsker oss», er blant de fine ordene Justin Ervin skriver på Instagram.

Vil redefinere modellbransjen

I Instagraminnlegget sitt hyller Ervin kona si. Han nevner blant annet at Graham er hans daglige inspirasjonskilde.

Men det er ikke bare mannen sin supermodellen inspirerer. Graham har nemlig vist at man uten tvil kan lykkes i modellbransjen med litt former.

VENTER SITT FØRSTE BARN: Ashley Graham og Justin Ervin. Foto: Scanpix
VENTER SITT FØRSTE BARN: Ashley Graham og Justin Ervin. Foto: Scanpix Vis mer

Hun har vært på coveret av flere store motemagasiner, og i 2018 prydet hun det amerikanske magasinet Sports Ilustrateds badedrakt-utgave, som er en ekstremt prestisjefylt jobb i bransjen. Lander du et cover der, er du en stjerne.

I tillegg til å gjøre modelljobber har hun startet sin egen kampanje. Den går ut på å fortelle motebransjen og verden for øvrig at kvinner faktisk kommer i alle størrelser. Hun kaller seg kroppsaktivist.

Ashley Graham. Foto: Scanpix
Ashley Graham. Foto: Scanpix Vis mer

– Det har ikke vært noen som meg før, med fett på ryggen, cellulitter på armene og klumper og dumper her og der, representert i film og media. Kvinner har lenge blitt fortalt at de er stygge når de har et par ekstra kilo for mye. Jeg forsøker å fortelle at kropper kommer i alle former – og at de kan være modeller, har supermodellen tidligere sagt til KK.

Les resten av intervjuet med Graham her.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer