Ashley Graham:

Ashley Graham venter sitt andre barn

Den berømte «plus size»-modellen delte gladnyheten i et innlegg på Instagram.

BABYLYKKE: Supermodell Ashley Graham skal bli mor igjen. FOTO: NTB
BABYLYKKE: Supermodell Ashley Graham skal bli mor igjen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Den amerikanske «plus size»-modellen Ashley Graham (33) venter sitt andre barn sammen med ektemannen Justin Ervin (32). Det røper hun i et innlegg på Instagram tirsdag.

«Det siste året har vært fullt av små overraskelser, store sorger, kjente begynnelser og nye historier. Jeg har akkurat begynt å prosessere og feire hva dette nye kapitlet betyr for oss», skriver hun i innlegget.

Innlegget har på kort tid fått nærmere en halv million likerklikk, og i kommentarfeltet strømmer det inn med gratulasjoner til de kommende tobarnsforeldrene, blant annet fra store stjerner som Cindy Crawford og Hailey Bieber.

Ashley Graham og Justin Ervin giftet seg i august 2010, og fikk sitt første barn i januar 2020. Da kom sønnen Isaac Menelik Giovanni (1) til verden. Modellen røper imidlertid ikke hvor langt hun er på vei, eller om det er ei jente eller en gutt som skjuler seg inni magen.

Elsker å være gravid

Det har bare gått halvannet år siden Graham og ektemannen ble foreldre for første gang. At de nå har nok et barn på vei, kommer kanskje ikke som en særlig stor overraskelse på mange.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer