Ashton Kutcher om bruddrykter: - Er det over, Mila?

Hollywood-ekteparet tar et oppgjør med sladrepressen.

STJERNEPAR: Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært gift siden juli 2015. Fire år etter bryllupet tar de et oppgjør med tabloidmagasinet In Touch Weekly, som hevder at de har gjort det slutt. FOTO: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært gift siden juli 2015. Fire år etter bryllupet tar de et oppgjør med tabloidmagasinet In Touch Weekly, som hevder at de har gjort det slutt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Mila Kunis (35) og Ashton Kutcher (41) ble forelsket da de spilte mot hverandre i sitcom-serien That '70s Show i perioden 1998 til 2006. De begynte å date i 2012, ble forlovet i 2014 og giftet seg sommeren 2015.

Siden har de fått barna Wyatt Isabelle (4) og Dimitri Portwood (2) sammen.

Men til tross for at paret gjennom sosiale medier har gitt uttrykk for at de har det som plommen i egget, har det amerikanske tabloidmagasinet In Touch Weekly skrevet saker som antyder at de to har gjort det slutt.

DET ER OVER: Nylig trykket det amerikanske tabloidmagasinet In Touch Weekly denne forsiden, hvor de hevder at Mila Kunis og Ashton Kutcher har gjort det slutt. FOTO: Faksimile
DET ER OVER: Nylig trykket det amerikanske tabloidmagasinet In Touch Weekly denne forsiden, hvor de hevder at Mila Kunis og Ashton Kutcher har gjort det slutt. FOTO: Faksimile Vis mer

De fleste kjendispar som blir utsatt for bruddrykter og generelt falske nyheter, velger å la være å kommentere sakene. Mange mener at man ved å kommentere ryktene, til en viss grad er med på å bekrefte dem. Det britiske kongehuset har for eksempel en strategi om aldri å kommentere rykter, for på den måten å ikke fyre oppunder det som tabloidpressen skriver.

Men Mila Kunis og Ashton Kutcher er ikke som andre kjendispar - og heldigvis for det! For vi er nok mange som har lurt på hvordan kjendisparene, som blir utsatt for ryktespredning, faktisk reagerer på ryktene, og om de i det hele tatt får det med seg.

Jennifer Aniston skulle vært tvillingmor - og Tom Cruise skulle vært død

Dersom tabloidpressen hadde hatt riktig i sine antakelser og forsidetitler, skulle Jennifer Aniston (50) ha vært tvillingmor, Tom Cruise (56) skulle ha dødd i en bilulykke i Australia, Miley Cyrus (26) skulle ha blitt funnet død i sitt eget hjem i en alder av 22 år og Kim Kardashian (38) skulle ha vært gravid med trillinger. Alt dette er såkalt fake news - som har vært trykket på forsider i amerikansk tabloidpresse.

Sist ut er altså Mila Kunis og Ashton Kutcher - som skal ha gjort det slutt. I slutten av juni delte Ashton Kutcher en video på Instagram-profilen sin @aplusk, hvor han og kona sitter i bilen og kommenterer bruddryktene som In Touch Weekly har servert leserne sine.

Ashton: - Babe, hva skjer?

Mila: - Det er slutt mellom oss.

Ashton: - Er det slutt mellom oss?

Mila: - Jeg følte meg kvalt av deg.

Ashton: - Følte du deg kvalt av meg? Ja, jeg var vel ikke til å leve med.

Mila: - Jeg har også tatt med meg barna.

Ashton: Tok du med deg barna?! Får jeg ikke lov til å se barna lengre?!

Mila: Du har også visstnok en veldig mørk hemmelighet.

Ashton: Omg, hva var den mørke hemmeligheten? For den må ha vært mørk.

Se den morsomme videoen i sin helhet:

Flere av Mila Kunis og Ashton Kutchers kjendisvenner har kommentert videoen, og gir uttrykk for at de synes det er hårreisende at magasinet kan skrive sånne ting om dem - men også at de synes Ashton og Mila gjør god figur i videoen.

STØTTE: Kjendisvennene støtter Mila og Ashton i kommentarfeltet til videoen. FOTO: Skjermdump // Instagram
STØTTE: Kjendisvennene støtter Mila og Ashton i kommentarfeltet til videoen. FOTO: Skjermdump // Instagram Vis mer

Til videoen runder Ashton det hele av med å skrive at «kanskje det neste uke er sånn at kona mi skal ha tvillinger - for tredje gang. Men hvem teller!».

In Touch Weekly har foreløpig ikke kommentert fake news-påstanden.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer