Ashton Kutcher om bruddrykter: - Er det over, Mila?

Hollywood-ekteparet tar et oppgjør med sladrepressen.

STJERNEPAR: Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært gift siden juli 2015. Fire år etter bryllupet tar de et oppgjør med tabloidmagasinet In Touch Weekly, som hevder at de har gjort det slutt. FOTO: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært gift siden juli 2015. Fire år etter bryllupet tar de et oppgjør med tabloidmagasinet In Touch Weekly, som hevder at de har gjort det slutt. FOTO: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Mila Kunis (35) og Ashton Kutcher (41) ble forelsket da de spilte mot hverandre i sitcom-serien That '70s Show i perioden 1998 til 2006. De begynte å date i 2012, ble forlovet i 2014 og giftet seg sommeren 2015.

Siden har de fått barna Wyatt Isabelle (4) og Dimitri Portwood (2) sammen.

Men til tross for at paret gjennom sosiale medier har gitt uttrykk for at de har det som plommen i egget, har det amerikanske tabloidmagasinet In Touch Weekly skrevet saker som antyder at de to har gjort det slutt.

De fleste kjendispar som blir utsatt for bruddrykter og generelt falske nyheter, velger å la være å kommentere sakene. Mange mener at man ved å kommentere ryktene, til en viss grad er med på å bekrefte dem. Det britiske kongehuset har for eksempel en strategi om aldri å kommentere rykter, for på den måten å ikke fyre oppunder det som tabloidpressen skriver.

Men Mila Kunis og Ashton Kutcher er ikke som andre kjendispar - og heldigvis for det! For vi er nok mange som har lurt på hvordan kjendisparene, som blir utsatt for ryktespredning, faktisk reagerer på ryktene, og om de i det hele tatt får det med seg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer