Sex Og Singelliv

- At han har beholdt sitt hotte utseende er det ingen tvil om!

Slik ser Jason Lewis, aka Smith Jerrod fra «Sex og singelliv», ut i dag.

SEX OG SINGELLIV: Jason Lewis gjorde god figur da han spilte modellkjæresten til Samantha Jones i Sex og singelliv på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Det er ingen tvil om at han holder seg godt den dag i dag! Foto: Skjermdump Instagram
SEX OG SINGELLIV: Jason Lewis gjorde god figur da han spilte modellkjæresten til Samantha Jones i Sex og singelliv på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Det er ingen tvil om at han holder seg godt den dag i dag! Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den populære tv-serien «Sex og singelliv» ble vist på skjermen for første gang i 1998, har vi alle hatt et spesielt forhold til de fire New York-venninnene: Carrie Bradshaw, Charlotte York, Miranda Hobbes og Samantha Jones. (Pssst, husker du sukkersøte Brady Hobbes? Her kan de se hvordan han ser ut i dag!)

Men gjennom seks sesonger og to filmer har vi også blitt kjent med en god del menn – menn som har gitt oss intriger, kjærlighetssorg, latter og morsomme øyeblikk. 

Mirandas omtenksomme Steve Brady, Charlottes tvers gjennom gode Harry Goldenblatt, Carries to store kjærligheter, Mr. Big og Aidan Shaw, og ikke minst Samanthas smellheite modellkjæreste Smith Jerrod, spilt av Jason Lewis (45). 

Ja, Smith Jarrod var virkelig et syn, og at han har beholdt sitt hotte utseende er det ingen tvil om! (Scroll deg nedover for å se flere bilder av hunken!)

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

Er blitt enda kjekkere 

Lewis jobber fortsatt som skuespiller, og du kan blant annet se han i «Running Wild» og «Half Magic», som begge har premiere i løpet av året. Ved siden av skuespillerjobben ser det ut til at han er glad i friluft, surfing, trening og klatring. I tillegg spiller han gitar og kjører motorsykkel - sukk, han er virkelig drømmemannen!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer