Sex Og Singelliv

- At han har beholdt sitt hotte utseende er det ingen tvil om!

Slik ser Jason Lewis, aka Smith Jerrod fra «Sex og singelliv», ut i dag.

SEX OG SINGELLIV: Jason Lewis gjorde god figur da han spilte modellkjæresten til Samantha Jones i Sex og singelliv på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Det er ingen tvil om at han holder seg godt den dag i dag! Foto: Skjermdump Instagram
SEX OG SINGELLIV: Jason Lewis gjorde god figur da han spilte modellkjæresten til Samantha Jones i Sex og singelliv på slutten av 90-tallet og begynnelsen av 2000-tallet. Det er ingen tvil om at han holder seg godt den dag i dag! Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden den populære tv-serien «Sex og singelliv» ble vist på skjermen for første gang i 1998, har vi alle hatt et spesielt forhold til de fire New York-venninnene: Carrie Bradshaw, Charlotte York, Miranda Hobbes og Samantha Jones. (Pssst, husker du sukkersøte Brady Hobbes? Her kan de se hvordan han ser ut i dag!)

Men gjennom seks sesonger og to filmer har vi også blitt kjent med en god del menn – menn som har gitt oss intriger, kjærlighetssorg, latter og morsomme øyeblikk. 

Mirandas omtenksomme Steve Brady, Charlottes tvers gjennom gode Harry Goldenblatt, Carries to store kjærligheter, Mr. Big og Aidan Shaw, og ikke minst Samanthas smellheite modellkjæreste Smith Jerrod, spilt av Jason Lewis (45). 

Ja, Smith Jarrod var virkelig et syn, og at han har beholdt sitt hotte utseende er det ingen tvil om! (Scroll deg nedover for å se flere bilder av hunken!)

LES OGSÅ: 6 hemmeligheter du neppe visste om «Sex og singelliv»

SYMPATISK: Jason Lewis spilte kjæresten til Samantha Jones (spilt av Kim Cattrall) - og smeltet våre hjerter da han også shavet bort sine lange lokker da Samantha Jones ble rammet av brystkreft. Foto:  Foto: HBO
SYMPATISK: Jason Lewis spilte kjæresten til Samantha Jones (spilt av Kim Cattrall) - og smeltet våre hjerter da han også shavet bort sine lange lokker da Samantha Jones ble rammet av brystkreft. Foto: Foto: HBO Vis mer

Er blitt enda kjekkere 

Lewis jobber fortsatt som skuespiller, og du kan blant annet se han i «Running Wild» og «Half Magic», som begge har premiere i løpet av året. Ved siden av skuespillerjobben ser det ut til at han er glad i friluft, surfing, trening og klatring. I tillegg spiller han gitar og kjører motorsykkel - sukk, han er virkelig drømmemannen!

Og han er heller ikke vond å se på - faktisk tør jeg påstå at han har blitt enda kjekkere med årene! Bare se sjekk ut alle de heite bildene han har lagt ut på Instagram-kontoen sin!:

You looking at me?! #killingtime #waiting #pizza o2

Et innlegg delt av Jason Lewis (@jasonleelewis)

Thanks for all that the great sunsets and amazing times Costa Rica !! Until we meet again

Et innlegg delt av Jason Lewis (@jasonleelewis)

Go surf a volcano no fins.. Hell Yeah!! #Nicaragua

Et innlegg delt av Jason Lewis (@jasonleelewis)

Hanging out between surfs in #nicaragua #slackline #slackyoga

Et innlegg delt av Jason Lewis (@jasonleelewis)

LES OGSÅ: Kim Cattrall: - Jeg gleder meg til å få dere alle til å le igjen. Krysser fingrene!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer