Kardashians:

- At vi skulle filme 14 sesonger hadde vi ikke trodd. Hvem hadde vel det?

Gjennom 10 år har vi fulgt familien Kardashians via TV-skjermen. Men det er ikke alt de er like stolte av.

KARDASHIAN: Gjennom 13 sesonger av «Keeping Up With The Kardashians» har vi fulgt søstrene Kardashians gjennom oppturer, nedturer og intriger. Foto: NTB scanpix
KARDASHIAN: Gjennom 13 sesonger av «Keeping Up With The Kardashians» har vi fulgt søstrene Kardashians gjennom oppturer, nedturer og intriger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Kardashian og Jenner-søstrene er en av verdens mest berømte søskenflokk. Kardashian-familien, med Kim Kardashian (36) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier.

Gjennom 13 sesonger av den populære reality-serien har vi fått et innblikk i familiens hverdag (ja, både oppturer, nedturer og intrigerer) - og alt fra kjærlighetsbrudd, fødsler og familielykke til da Bruce Jenner valgte å stå fram som Caitlyn Jenner og da Kim Kardashian i 2016 brutalt ble ranet i Paris.

Med andre ord så det lite de velger å skjule fra offentligheten. Likevel er det noen øyeblikk de angrer på at de har delt med hele verden. I et nytt intervju med Glamour avslører Khloé Kardashian (33) nemlig at to av kanskje de mest gripende episodene som er vist gjennom TV-serien, da OL-helten Bruce Jenner for første gang viste seg som kvinnen Caitlyn, og da storesøster Kim ble ranet, er de to episodene de angrer mest på.

- Sånne ting som da Kim ble ranet eller da vi fulgte Caitlyns overgang, er den type ting vi ønsker at vi aldri hadde filmet. Vi tenker aldri «Oooh, la oss gjøre dette for sesong ni». Det er tross alt vårt liv, og dette er ting som skjer, sier hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer