Kardashians:

- At vi skulle filme 14 sesonger hadde vi ikke trodd. Hvem hadde vel det?

Gjennom 10 år har vi fulgt familien Kardashians via TV-skjermen. Men det er ikke alt de er like stolte av.

KARDASHIAN: Gjennom 13 sesonger av «Keeping Up With The Kardashians» har vi fulgt søstrene Kardashians gjennom oppturer, nedturer og intriger. Foto: NTB scanpix
KARDASHIAN: Gjennom 13 sesonger av «Keeping Up With The Kardashians» har vi fulgt søstrene Kardashians gjennom oppturer, nedturer og intriger. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at Kardashian og Jenner-søstrene er en av verdens mest berømte søskenflokk. Kardashian-familien, med Kim Kardashian (36) i førersetet, har brettet ut livene sine i det vide og brede - både på TV-skjermen og i sosiale medier.

Gjennom 13 sesonger av den populære reality-serien har vi fått et innblikk i familiens hverdag (ja, både oppturer, nedturer og intrigerer) - og alt fra kjærlighetsbrudd, fødsler og familielykke til da Bruce Jenner valgte å stå fram som Caitlyn Jenner og da Kim Kardashian i 2016 brutalt ble ranet i Paris.

Med andre ord så det lite de velger å skjule fra offentligheten. Likevel er det noen øyeblikk de angrer på at de har delt med hele verden. I et nytt intervju med Glamour avslører Khloé Kardashian (33) nemlig at to av kanskje de mest gripende episodene som er vist gjennom TV-serien, da OL-helten Bruce Jenner for første gang viste seg som kvinnen Caitlyn, og da storesøster Kim ble ranet, er de to episodene de angrer mest på.

- Sånne ting som da Kim ble ranet eller da vi fulgte Caitlyns overgang, er den type ting vi ønsker at vi aldri hadde filmet. Vi tenker aldri «Oooh, la oss gjøre dette for sesong ni». Det er tross alt vårt liv, og dette er ting som skjer, sier hun.

LES OGSÅ: Dette er rumpetreningen Khloé Kardashian digger!

POPULÆRE: Kim, Khloé, Koutney, Kylie og Kendall er alle svært populære - verden over. FOTO: NTB scanpix
POPULÆRE: Kim, Khloé, Koutney, Kylie og Kendall er alle svært populære - verden over. FOTO: NTB scanpix Vis mer

- Dette er noe vi har valgt

- Og det er litt morsomt, for når vi bestemmer oss for ikke å filme ting, føler folk seg sviktet, men når vi filmer for mye, er det de som uttrykker: «Åh, det burde dere aldri ha filmet det». Det er som catch-22, ser hun.

Videre forteller hun til magasinet at de aldri hadde sett for seg den levetiden realityserien har fått.

- At vi skulle filme 14 sesonger og ha en håndfull spin-off-serier hadde vi ikke trodd. Hvem hadde vel det? Når det gjelder dramaet vårt, så er vi jo en stor og blandet familie. Legger du et mikroskop over en familie i 10 år, så finner du sprekker, sånn er det bare, men vi er sterke nok til å tåle det. Vi er sårbare og åpne mennesker, og gjør dette sammen. Dette er noe vi har valgt, å vise oss fra en rå og ærlig side.

I 2015 ble hele verden sjokkert da vi fikk vite om Caitlyn Jenner. Dette ble også vist i en stor episode av «Keeping Up With The Kardashians» der Jenner snakket med familien sin om forandringene som kommer til å skje, og at overgangen til å bli kvinne kom til å skje ganske raskt.

Episodene «About Bruce – Part 1 og part 2» hadde til sammen over 5 millioner seere - bare i USA. (Psst: Fra Bruce Jenner til Caitlyn Jenner - sjekk den utrolige forvandlingen!)

Et år senere, i oktober 2016, ble Kim Kardashian brutalt ranet under Paris Fashion Week. Realitystjernen ble overfalt og ranet av fem bevæpnede menn og ifølge flere medier skal ranerne ha fått med seg smykker og verdisaker til en verdi av omkring 90 millioner kroner.

I over ti år har «Keeping up with the Kardashians» rullet over TV-skjermene, og 1. oktober kommer sesong 14.

LES OGSÅ: Realitystjernen åpner opp om da hun ble kneblet, bundet og dumpet i badekaret under det brutale ranet i Paris

LES OGSÅ: Det er ingen tvil om at de berømte søstrene har forandret seg i løpet av det siste tiåret

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer