The Holiday 2

Avkrefter ryktene om en oppfølger

Regissør Nancy Meyers har uttalt seg om nyheten som kom denne uken.

THE HOLIDAY 2: Det viser seg at det ikke blir noen oppfølger, til tross for stor glede hos fansen da nyheten ble sluppet. FOTO: NTB
THE HOLIDAY 2: Det viser seg at det ikke blir noen oppfølger, til tross for stor glede hos fansen da nyheten ble sluppet. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tirsdag denne uken ble det meldt om at en oppfølger av den ikoniske julefilmen The Holiday (2006) var underveis. Filmingen skulle foregå hovedsakelig i Storbritannia og ellers i Europa.

Amerikanske medier viste til den tabloide avisen The Sun som hadde vært i kontakt med en kilde som bekreftet oppfølgeren. Hele stjernelaget fra den første filmen, Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet og Jack Black, var allerede sikret til oppfølgeren. Filmingen skulle starte neste år.

Det viste seg å være feilinformasjon.

The Holiday-regissør Nancy Meyers (72) har gått ut i sosiale medier og avkreftet nyheten.

Basert på rykter

Fansen jublet da nyheten om oppfølgeren til juleklassikeren kom.

Det er kun rykter, kan Meyers fortelle.

- Så mange direktemeldinger vedrørende dette - beklager, men det er ikke sant, skriver hun på Instagram til en skjermdump av nyhetssaken om at det kommer en oppfølger.

Fortsetter å håpe på en oppfølger

Det blir altså ingen oppfølger av The Holiday med det første, til tross for stor glede hos fansen da nyheten ble sluppet.

Vi fortsetter å håpe at produsentene ser at en oppfølger vil bli tatt imot med åpne armer, tar responsen på alvor og gjør noe med saken.

Oppdag mer mote, livsstil og historier fra virkeligheten på KK.no

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer