Hjemme alene:

Avslører: Alvorlig skadet etter dette

Den ikoniske scenen førte til alvorlige skader for filmtyven.

«WET BANDITS»: De to filmskurkene fikk mildt sagt juling i den klassiske julefilmen fra 1990. Foto: Moviestore / REX / NTB
«WET BANDITS»: De to filmskurkene fikk mildt sagt juling i den klassiske julefilmen fra 1990. Foto: Moviestore / REX / NTB Vis mer
Publisert

For de aller fleste har julestemningen begynt å komme krypende, når vi nå har bikket desembermåned. Dermed er det også flere både her til lands og utenfor våre landegrenser som nå har begynt å se på julefilmer.

Den over 30 år gamle komedien «Alene hjemme» er en stor favoritt blant juleelskere verden over - til tross for at den hadde premiere tilbake i 1990.

I filmen blir seerne kjent med den åtte år gamle gutten Kevin McCallister, som havner i en alvorlig knipe når han blir etterlatt av familien som drar på juleferie.

Da må han blant annet hamle opp med de «Wet bandits» - innbruddstyvene Marv Murchins and Harry Lyme. Nå kan skuespilleren bak sistnevnte røpe at også innspillingen ble i det hardeste laget.

Alvorlig skadet

I et nytt intervju med People kan nemlig Joe Pesci (79), skuespilleren bak tyven Harry, fortelle at den hysteriske filmen også medførte en rekke alvorlige kroppsskader.

Dét er kanskje ikke så rart å tenke seg til, med tanke på hva han går gjennom i filmen.

- I tillegg til de forventede kulene, blåmerkene og de generelle smertene, som du vil assosiere med den spesielle typen av fysisk humor, fikk jeg alvorlige brannskader på toppen av hodet, forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer