Tina og Bettina

Avslører Botox-bruk

- Har bokstavelig talt blødd for drakten.

TINA OG BETTINA: Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen har tatt mange grep for rollene som Tina og Bettina. Foto: Gitte Johannessen / NTB
TINA OG BETTINA: Odd-Magnus Williamson og Henrik Thodesen har tatt mange grep for rollene som Tina og Bettina. Foto: Gitte Johannessen / NTB Vis mer
Publisert

Ti år etter «Tina & Bettina - The Movie» var det endelig duket for en oppfølger. Komikerne Henrik Thodesen (42) og Odd-Magnus Williamson (42) har igjen tatt på seg finstasen, og var fra 24. februar å se i «Tina & Bettina - The Comeback».

Tina og Bettina er nå i tyveårene. De to jentene skal derfor være så ungdommelig og rynkefrie som mulig.

For å få det til måtte 42-åringene bak karakterene ta noen grep.

- 40 sprøyter med kvinnehelse

Thodesen og Williamson har spilt inn filmen i over et år. Det har derfor vært over et år med stramme strømpebukser, kjoler, mye sminke og varme parykker.

Men det har ikke bare vært klær og sminke som har hjulpet.

Til Se og Hør kan Williamson fortelle at han har tatt så mye Botox at det «trolig har gått inn i lymfene».

BOTOX: Bilde av Odd -Magnus etter han har tatt Botox i ansiktet. Foto: Privat.
BOTOX: Bilde av Odd -Magnus etter han har tatt Botox i ansiktet. Foto: Privat. Vis mer

Kostymedamene hadde nemlig blitt helt tause da de så komikeren ferdig utkledd og sminket. 42-åringen forteller at han så eldre ut, og at han måtte gjøre noe med det:

- Vi prøvde først å bruke teip, men så tullet noen med at jeg skulle ta Botox, og det går jo fort ut av systemet igjen, så da dro jeg rett opp på klinikken og fikk en runde med noe «dyp cleansing» og noe som føltes ut som en sugemaskin i trynet.

Williamson tok sprøyter med Botox fra under øynene og helt opp til pannen, og endte opp med tre runder med 12-15 sprøyter på hver runde ettersom innspillingen av filmen varte så lenge.

- Jeg endte opp med gode 40 sprøyter kvinnehelse, og har bokstavelig talt blødd for drakten, sier han lattermildt.

- Jeg synes det var litt flaut

Videre forteller Williamson at han etter hvert følte seg «helt flat» på innsiden fordi Botox lammer mye av refleksmusklene.

- Det var helt forferdelig, jeg hadde ikke noe å respondere på og ble ganske så flat innvendig, men det passet jo egentlig karakteren ganske bra, mener han.

- Tok Henrik noen kosmetiske inngrep?

- Nei, han har skjønt det og tok en parykk med pannelugg. Det var en mye smartere løsning. I tillegg har Henrik et mye penere ansikt enn meg.

På spørsmål om det kommer en tredje film svarer Williamson at de gjerne vil få til en ny film hvert tiende år.

- Om ti år er Tina og Bettina i de harde 30-årene, og da er målet mitt at Henrik også kommer under nålen, sier han og ler.

Williamson er likevel glad for at det ennå er en stund til ettersom ansiktet hans må hvile, i tillegg til at han er ganske mett av å promotere.

- Jeg synes det var litt flaut å ta botox, og var ganske tydelig på at det ikke var for personlig bruk når jeg var der. Jeg er veldig ferdig med det. Jeg liker rynkete tryner, både på kvinner og menn.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer