Meghan Markle:

Avslører drama: - Alle var rystet

Hertuginnen åpner opp om en skremmende hendelse da sønnen Archie var baby.

RYSTET: Hertuginne Meghan forteller om en rystende hendelse. Foto: Toby Melville/Reuters/NTB
RYSTET: Hertuginne Meghan forteller om en rystende hendelse. Foto: Toby Melville/Reuters/NTB Vis mer
Publisert

Onsdag denne uken slapp hertuginne Meghan (41) første episode av sin nye podkast «Archetypes». Der fikk hun selskap av tennisstjernen Serena Williams (40), og de to snakket åpent og ærlig om en rekke ting.

Blant annet delte hertuginnen åpenhjertig om hvordan det var da hun begynte å date prins Harry (37). Men det er også en dramatisk hendelse med deres sønn, Archie, hun forteller lytterne om. Det melder Sky News.

Barnerommet i brann

Hendelsen skal ha funnet sted da familien var i Sør-Afrika i 2019, da sønnen bare var fire måneder gammel. Det var hertugparets første kongelige turné.

Da de ankom landet hadde hertugparet dratt innom der de skulle bo, for å la sønnen legge seg og sove der, mens barnepiken passet på. Selv dro de for å besøke byen Nyanga, der hertuginnen blant annet skulle tale.

Mens de var der ble det imidlertid dramatisk hjemme hos Archie og barnepiken, da det skal ha begynt å brenne inne på den lille guttens soverom.

- Alle var rystet

Det som hadde skjedd var at barnepiken skulle ned og lage mat, og i stedet for å la gutten sove, tok hun ham med seg ned på kjøkkenet. Det skulle vise seg å være et svært viktig valg.

- På den lille tiden de var nede, hadde varmeapparatet på barnerommet tatt fyr. Det var ingen brannalarm på rommet. Noen hadde tilfeldigvis bare luktet røyk nede i gangen og tatt seg inn på barneværelset og slukket brannen, forteller Meghan i podkasten, og legger til:

- Han skulle egentlig sovet der inne.

Foreldrene skal ha fått beskjed om brannen på barnerommet rett etter de var ferdige på arrangementet de deltok på.

- Vi kom tilbake, og som mor blir man selvfølgelig sånn «herregud, hva har skjedd»? Alle var i tårer, alle var helt rystet. Og hva må vi så gjøre? Gå ut og gjøre en annen opptreden. «Dette gir ingen mening», sa jeg da, forteller tobarnsmoren om det som skjedde.

Refser podkasten

Selv om mange har ventet i månedsvis på å høre hertuginnens podkast, er ikke alle like imponert etter å ha hørt episoden. Det gjelder blant andre anmelder i The Times, James Marriott.

Han gir «Archetypes» én av fem mulige stjerner.

«Hertuginnen av Sussex sin nesten helt absurde nye podkast «Archetypes» lover å 'utfordre båsene kvinner har blitt plassert i gjennom generasjoner'. Ut fra det vi har hørt i den første episoden, et intervju med Serena Williams, vil den egentlig ikke gjøre dette i det hele tatt», mener Marriott.

Videre kaller han podkasten en «parade av banaliteter, absurditeter og selvopphøyde californiske floskler».

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer