Maskorama:

Avslører hemmelig stalker-triks

- Jeg er helt avhengig og kunne aldri gitt slipp.

MASKORAMA: 39-åringen sier at hun aldri kunne gitt slipp på denne jobben. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
MASKORAMA: 39-åringen sier at hun aldri kunne gitt slipp på denne jobben. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Lørdag er det duket for en ny sesong av Maskorama. For fjerde gang skal detektivene gjette og maskene falle. Vi skal bli underholdt, rørt, engasjert og frustrert, noe spesielt detektiv Marion Ravn (39) gleder seg til.

Hun har vært en del av detektivstaben siden første sesong brøt løs midt under koronapandemien i november 2020, og i ettertid har hun flere ganger uttalt at jobben i Maskorama kommer hun aldri til å gi fra seg.

- Jeg er helt avhengig og kunne aldri gitt slipp på denne jobben. Og nå er jeg igjen detektiven som har flest riktige så langt!

- Jeg gleder meg veldig til å tilbringe lørdagene framover med Robert og Tete. Jeg er spent på hva slags ekspertise de kan bidra med for å finne ut av hvem som skjuler seg bak maskene, sa hun engasjert til statskanalen i forbindelse med det årets panelslipp av programmet.

Det er ingen tvil om at 39-åringen har god teft for å finne ut av hvilke kjente personer som gjemmer seg bak de storslåtte og kreative kostymene. Og hva er hemmeligheten?

Slik gjør hun det

Kanskje ligger svaret i hvor mye tid hun bruker på dette på fritiden. Nylig kom det nemlig fram at det går noen «rykter» om Marion og Maskorama, at hun har sin helt spesielle taktikk for å finne ut av om de hun mistenker er med faktisk er det eller ikke.

DOMMERPANELET: I år er det to nye detektivfjes i Maskorama. Tete Lidbom, Marion Ravn og Robert Stoltenberg er klare for gjettingen. Silje Nordnes i front er programleder. Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK
DOMMERPANELET: I år er det to nye detektivfjes i Maskorama. Tete Lidbom, Marion Ravn og Robert Stoltenberg er klare for gjettingen. Silje Nordnes i front er programleder. Foto: Fredrik Arff / Monster / NRK Vis mer

Omtrent slik lyder påstandene:

«Hun driver visst å søker opp vedkommende på sosiale medier og ser på historiefunksjonen hvor de befinner seg akkurat nå, rett før sending for eksempel».

Vel, så det er løsningen? KK tar kontakt med henne for å høre om det faktisk stemmer.

- Kan du forklare hvordan du metodisk har gjennomført denne stalkingen?

- Hehe! Jeg har forsøkt å se på storyene til kjendisene. Om de er i Oslo, hva de gjør på lørdagskvelder eller om det er helt stille. Har de turnéplaner eller andre ting, forteller hun lurt.

Dessverre har ikke det harde arbeidet gitt så mye avkastning som hun skulle ønske foreløpig. Ifølge detektiven har flere av deltakerne som har vært med i tidligere sesonger også tenkt i de baner, og har derfor lagt opp en strategisk sosiale medier-plan mens de er med.

- Ulrikke Brandstorp la til og med ut en story at hun så på Maskorama en lørdagskveld en gang. Veeeldig smart!

- Det har jeg ikke turt å si

En av dem som har gjemt seg bak en av kostymene på Maskorama er programleder Ingrid Gjessing Linhave (45). Hun var Frøya på scenen, og gikk ut som nummer fire i fjorårets sesong.

RESTER: Har du vinrester etter en vinkveld? Ikke hell dem ut i vasken, det kan nemlig være lurt å spare på dem! Programleder: Embla Hjort-Larsen Video: Håvard Bjørnerem / Dennis Appelong Hagbru. Vis mer

Etter at masken ble kastet, gjestet hun i likhet med andre som har måttet forlate programmet, stilte også Linhave opp for en oppklarende prat i «Maskorama-podkasten», ledet av Sarah Natasha Melbye (46).

Da kom det fram at hennes gode venninne Solveig Kloppen (51) etter kort tid la sammen to og to, og fant ut at det var Linhave selv som gjemte seg bak Frøya.

Programlederen kan nemlig fortelle at hun i en tekstmelding har spurt Kloppen om hun trodde det kunne være Linhave som var bak enten Huldra eller Frøya.

- Og da svarte Solveig «Nja, jeg tenkte først det jeg også, men jeg er ikke sikker på om hintene passer, pluss at jeg tror hun er for glad i lørdagskvelder hjemme til å ville være klemt inni et stramt kostyme bak en trang maske hver helg», sier Melbye til Linhave.

Da kan Linhave, som for to uker siden ble avslørt som nettopp Frøya, røpe at hun faktisk var med på å tenke ut svaret Kloppen sendte.

- Det der har jeg ikke turt å si til noen, sier Linhave.

Det var imidlertid Linhaves plan å holde deltakelsen hemmelig for venninnen, men hun avslører at Kloppen selv skjønte det kort tid etter at Maskorama begynte å gå på TV.

Linhave forteller at Kloppen kjenner henne «altfor godt», og at venninnen har lagt sammen alle hintene selv.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer