Avslører hvorfor hun nesten ikke gråt etter skilsmissen

Etter et turbulent av-og-på-forhold, skilte Miley Cyrus seg fra stjernekollega Liam Hemsworth i fjor.

DEN GANG DA: Miley Cyrus og Liam Hemsworth så ut til å stortrives i hverandres selskap under Vanity Fairs årlige Oscar-afterparty i 2018. Året etter var forholdet over. FOTO: Scanpix
DEN GANG DA: Miley Cyrus og Liam Hemsworth så ut til å stortrives i hverandres selskap under Vanity Fairs årlige Oscar-afterparty i 2018. Året etter var forholdet over. FOTO: Scanpix Vis mer
Publisert

Miley Cyrus (27) har vært et kjent fjes hele livet. Først som datteren til countrystjernen Billy Ray Cyrus, mannen bak «Achy Breaky Heart», så som Disney-stjerne.

Som mange andre som har figurert på den barnevennlige kanalen, kjente hun som tenåring på et behov for å vise verden at hun har vokst opp.

Det kulminerte i en mye omtalt opptreden under MTV Video Music Awards i 2013.

Hvem kan vel glemme den kremfargende skinn-bikinien, den digre skumfingeren og – ikke minst – tunga til Cyrus som så ut til å være permanent utstrakt?

Ikke vi!

LES OGSÅ: Er dette historiens mest skandaløse kjendiskvinner?


Det er hele syv år siden nå. Siden den gang har mye skjedd.

Cyrus' første kjæreste var Liam Hemsworth (30). Duoen møttes og forelsket seg under innspillingen av filmen «The Last Song» i 2009.

FORELSKET SEG: Slik så det ut da Miley Cyrus og Liam Hemsworth, som da var henholdsvis 16 og 18 år gamle, ble kjent i 2009. Bildet er fra en scene i «The Last Song». FOTO: NTB
FORELSKET SEG: Slik så det ut da Miley Cyrus og Liam Hemsworth, som da var henholdsvis 16 og 18 år gamle, ble kjent i 2009. Bildet er fra en scene i «The Last Song». FOTO: NTB Vis mer


De forlovet seg for første gang i 2012, men året etter var ringen borte og stjernene gikk hver til sitt.

Etter bruddet snakket Cyrus varmt om eks-kjæresten i intervjuer og vice versa, og fansen heiet hele veien på at de skulle finne tilbake til hverandre. I 2016 ble ønsket oppfylt.

De forlovet seg på ny i 2018 og bryllupet sto samme år.


Bare en måned før bryllupet, herjet skogbranner i store deler av California. Cyrus og Hemsworth mistet huset sitt til flammene.

– Det Liam og jeg gikk gjennom sammen da, forandret oss. Jeg er ikke sikker på om vi hadde vært klare til å ta dette steget – eller om vi hadde giftet oss i det hele tatt – hvis det ikke hadde vært for det som skjedde i Malibu, sa Cyrus til Vanity Fair i februar 2019.

Paret hadde hus og gård sammen i Malibu. Hemworth skal ha klart å redde ut samtlige av deres 16 dyr: Hester, griser, syv hunder og fire katter.

– Timingen føltes så riktig og jeg følger alltid hjertet mitt. Ingen er lovet morgendagen, eller dagen etter, så jeg prøver å leve i nuet i så stor grad som mulig.

Et drøyt halvår senere, i august 2019, gjorde paret det slutt – igjen.

Som det ofte gjør ved kjendisbrudd, begynte ryktene umiddelbart å florere. Aller heftigst ble det spekulerte i at Cyrus hadde vært utro.

Det avkreftet hun på Twitter.

LES OGSÅ: Dette er alderen de fleste kvinner skiller seg i


«Jeg kan innrømme mye, men jeg tenker å si at ekteskapet mitt tok slutt på grunn av utroskap. Liam og jeg har vært sammen i et tiår. Jeg har sagt det før og det er fremdeles sant: Jeg elsker Liam og vil alltid gjøre det», skrev stjernen den gang.

Skilmissen ble ferdigbehandlet og offisiell i januar i år.

Både Cyrus og Hemsworth har unngått å prate noe særlig om bruddet siden, men nylig lettet førstnevnte litt på sløret – hos vår helt egne Fredrik Skavlan!

På spørsmål om hun har blitt mer eller mindre følsom med årene, svarer 27-åringen at det spørs hvem man spør.

– Hvis du spør gutter jeg har slått opp med, så vil de nok si mindre, men jeg tror egentlig mer. Men som kvinne blir man sett på som kald hvis man virkelig, på ordentlig går videre i livet etter tunge ting skjer.

Avslører hvorfor hun nesten ikke gråt etter skilsmissen

Videre forteller Cyrus at hun har vært gjennom mye de siste årene:

– Jeg mistet huset mitt, jeg gikk gjennom skilsmisse, jeg mistet bestemoren min som jeg hadde et kjempenært forhold med.

– Jeg har ikke grått så mye over noe av det. Det er ikke fordi jeg er kald eller prøver å unngå å føle, men fordi å gråte over det, ikke endrer situasjonen, fortsetter stjernen.

Hun deler også «hemmeligheten» bak å komme seg videre i kjølvannet av tøffe tider – for hennes del i alle fall.

– Jeg heles av å være bevegelse. Jeg heles gjennom å reise og møte nye mennesker. Når du mister én personlig, kommer en annen inn i livet ditt.

Mye har skjedd på privaten, like mye har skjedd karrieremessig.

Den siste tiden har Cyrus gått midlertidig vekk fra pop og over til rock (se det rå klippet under!). Nylig avslørte hun at hun skal slippe et helt album med Metallica-coverlåter.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer