Courteney Cox

Avslører: - Inngrepet jeg angrer mest på

Den amerikanske skuespilleren skulle ønske hun ikke hadde gitt etter for presset.

COURTENEY COX: - Det er så mye press på å se ung ut i denne bransjen, mener skuespilleren. Foto: Evan Agostini/Invision/AP.
COURTENEY COX: - Det er så mye press på å se ung ut i denne bransjen, mener skuespilleren. Foto: Evan Agostini/Invision/AP. Vis mer
Publisert

- Det var totalt bortkastet tid, og jeg skulle ønske jeg ikke hadde gitt etter for presset.

I et nytt intervju med Woman magazine åpner skuespiller Courteney Cox (59) opp om sin bruk av kosmetiske inngrep, og fortalte at injeksjonsbehandlingen med filler var det hun angret mest på.

For dem som ikke er kjent med begrepet, så er filler er en romoppfyllende gel som sprøytes inn i huden for å behandle rynker, gi fyldigere lepper og forme kinnbein og hake, ifølge NHI.

- Det er så mye press på å se ung ut i denne bransjen at når man først begynner så blir det en slags domino effekt, at man bare fortsetter å gjøre mer og mer, fortsatte Cox hun til magasinet.

- For resten av verden så endrer fjeset ditt seg åpenbart, men for deg selv - fordi du bare gjør et inngrep av gangen - så legger du ikke merke til det.

Jagde etter å se ung ut

Dette er ikke første gangen Cox har åpnet seg om inngrepene hun har gjort.

I et intervju med Time Style magazine fra 2022, innrømmer hun å ha jaget etter ungdom og skjønnhet i åresvis.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.