Avslører planer om en tredje film

Klar for mer? Her er alt vi vet om ny «Mamma Mia!».

DEN GANG DA: Slik så det ut første gang Amanda Seyfried og Meryl Streep gikk inn i rollene som mor og datter i «Mamma Mia!». FOTO:NTB Scanpix
DEN GANG DA: Slik så det ut første gang Amanda Seyfried og Meryl Streep gikk inn i rollene som mor og datter i «Mamma Mia!». FOTO:NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I 2008 tok filmen «Mamma Mia!» publikum med storm verden over. Ja, det er 12 år siden allerede...

Handlingen utspiller seg på den fiktive greske øya Kalokairi hvor Donna Sheridan (Meryl Streep), med hjelp av datteren Sophie (Amanda Seyfried), driver et ganske falleferdig hotell.

Sophie har vokst opp uten far og aner ikke hvem han er, men da hun én dag finner morens gamle dagbok, kommer hun nærmere svaret. Litt nærmere i alle fall: I dagboken skriver Donna nemlig om tre forskjellige menn hun har en romanse med i perioden Sophie ble unnfanget.

STJERNESPEKKET: Det er langt ifra ukjente fjes som spiller Sophies tre «pappa-kandidater». Colin Firth (f. v.) er bankmannen Harry Bright, Stellan Skarsgård er eventyreren Bill Anderson og Pierce Brosnan er arkitekten Sam Carmichael. FOTO: Twitter
STJERNESPEKKET: Det er langt ifra ukjente fjes som spiller Sophies tre «pappa-kandidater». Colin Firth (f. v.) er bankmannen Harry Bright, Stellan Skarsgård er eventyreren Bill Anderson og Pierce Brosnan er arkitekten Sam Carmichael. FOTO: Twitter Vis mer

Midt oppe i det hele skal ungjenta gifte seg, så hun inviterer like gjerne alle de tre potensielle fedrene i bryllupet. Dét blir smålig kaotisk.

For to år siden, i 2018, kom oppfølgeren «Mamma Mia! Here We Go Again» ut. Filmen foregår både før og etter handlingen i den forrige, og her får se mer av Donnas historie gjennom flashbacks – blant annet da hun som ung (spilt av Lily James) møtte hver av Sophies «fedre».

Bakteppet for begge filmene er godlåter fra den svenske supergruppen ABBA.

Nå ser det ut til at vi kan begynne å glede oss til en tredje film fylt av sang og dans!

LES OGSÅ: Innrømmer at ektemannen ble sjalu for at hun spilte mot eks-kjæresten i «Mamma Mia!»

Dette vet vi om neste film

Ryktene om enda en film har florert lenge, men det er først nå at fansen har fått noe konkret å klamre seg til.

Judy Craymer, en av produsentene bak begge «Mamma Mia!»-filmene, letter nemlig på sløret i et nytt intervju med britiske Dailymail.

LETTER PÅ SLØRET: Judy Craymer avslører at Universal har som hensikt å gjøre triologi av «Mamma Mia!»-filmene. FOTO: Scanpix
LETTER PÅ SLØRET: Judy Craymer avslører at Universal har som hensikt å gjøre triologi av «Mamma Mia!»-filmene. FOTO: Scanpix Vis mer

Hun forteller at hun jobbet med planlegging av den tredje filmen før Covid-19 inntraff.

– Jeg skulle ha tenkt mer på det disse siste månedene også, men jeg sliter litt med å se gjennom «Covid-tåka», sier Craymer og fortsetter:

– Jeg tror at det blir enda en film. Det er meningen at det skal være en triologi. Jeg vet at Universal har lyst til å få det til.

Ingen «Mamma Mia!» uten ABBA-låter: Craymer legger også til at hun ser for seg å bruke fire splitter nye låter, skrevet av Benny Andersson og Björn Ulvaeus, som er tiltenkt en virtuell konsert gruppen har planlagt.

Vi venter i spenning!

1979: ABBA på scenen i Canada for over 40 år siden. FOTO: Scanpix
1979: ABBA på scenen i Canada for over 40 år siden. FOTO: Scanpix Vis mer
Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer