Britney Spears:

Avslører skrekkhistorie etter Botox-bruk

- Jeg kunne ikke vise meg i to uker.

RASER: Britney Spears hevder hun aldri skal begå samme feil igjen. Foto: Skjermbilde fra Instagram
RASER: Britney Spears hevder hun aldri skal begå samme feil igjen. Foto: Skjermbilde fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen hemmelighet at mange går til ekstreme lengder i håp om å bevare ungdommen.

I Hollywood er nok frykten for å miste jobben til yngre og vakrere mennesker stor, og derfor legger flere seg under kniven eller får utført ulike kosmetiske inngrep for å prøve å bremse aldringsprosessen.

Gråt etter resultatet

Nå avslører Britney Spears (41) at også hun har benyttet seg av hjelpemidler fordi hun synes rynkene begynte å bli for fremtredende.

«OK ... Jeg har en stor panne og jeg trenger seriøst lugg, men jeg føler at jeg ikke kan se ordentlig noen ganger med lugg!!!», skriver 41-åringen i et innlegg på Instagram.

«Altfor mange ganger utfører disse såkalte 'flinkeste legene' fantastisk Botox. Det skal jeg aldri gjøre igjen i Los Angeles», står det videre.

I en video forteller tobarnsmoren at det er mellom 10 og 15 år siden hun sist prøvde Botox og at hun da opplevde at det ene øyebrynet sank helt sammen mens det andre ble hevet unormalt høyt. I tillegg var hun svart og blå rundt det ene øyet etter nålestikkene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer