Billie Eilish

Avslører syndrom

Nylig gjestet Billie Eilish (21) talkshow-legenden David Letterman da han oppdaget tilstand hun aldri har snakket høyt om før.

VIL SPRE KUNNSKAP: Billie Eilish snakker gjerne om tilstanden for å spre kunnskap og for å unngå å måtte forklare seg til mennesker som ikke allerede vet om tilstanden hennes. FOTO: NTB
VIL SPRE KUNNSKAP: Billie Eilish snakker gjerne om tilstanden for å spre kunnskap og for å unngå å måtte forklare seg til mennesker som ikke allerede vet om tilstanden hennes. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Etter braksuksess med låter som «Ocean Eyes», «Bad Guy», Everything I Wanted», «Therefore I Am» og «Happier Than Ever» har 21-åringen blitt et etablert navn i musikkbransjen på verdensbasis.

På Oscar-utdelingen i mars vant hun pris for beste originallåt for «No Time To Die» til James Bond-filmen med samme navn.

Billie Eilish gjestet nylig My Next Guest Needs No Introduction With David Letterman. 20-åringen forteller om hvordan det har vært å vokse opp med kameraer rundt seg fra hun hadde sin første konsert som 14-åring.

I fjor ga hun ut albumet Happier Than Ever (2021) – et album som aldri ville blitt laget dersom det ikke hadde vært for pandemien. Planen var å turnere med det forrige albumet When We All Fall Asleep, Where Do We Go? (2019) , men da covid satte en stopper for turneen, fikk hun tid til å kaste seg ut i det som skulle bli et fullstendig album to år etter debutalbumet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer