«Maskorama» 2022

Avslører: – Vi «gærninger» i Norge, er de eneste som tør å risikere dette

Kostymedesigner i Maskorama, Kjell Nordström, kommer med en avsløring om de norske Maskorama-sendingene.

MASKORAMA 2021: Maskoramas første sesong i 2020 vant pris for beste underholdningsprogram under Gullruten 2021. Produsent Kim Strømstad og programleder Silje Nordnes tok imot prisen. FOTO: NTB
MASKORAMA 2021: Maskoramas første sesong i 2020 vant pris for beste underholdningsprogram under Gullruten 2021. Produsent Kim Strømstad og programleder Silje Nordnes tok imot prisen. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag går ny sesong av seersuksessen Maskorama av stabelen. Etter at 16 masker har falt over to sesonger, har spenningen bare vokst ifølge seertallene. I gjennomsnitt klistret 1.228.000 seere seg til skjermen under fjorårets sesong, som er omtrent 100 000 flere enn i 2020.

Programleder for NRKs store lørdagshit er Silje Nordnes (37), og i detektivpanelet finner vi også i år Jan Thomas, Nicolay Ramm og Marion Ravn. Nytt for denne sesongen er at de tre i panelet får med seg en fjerde person – én gjest i hvert program. Det er foreløpig ikke kjent hvem disse er.

Sarah Natasha Melbye (46) leder Maskorama-podkasten. Den kan beskrives som enn gullgruve for engasjerte seere som er nysgjerrig på hva som skjer i kulissene – i tillegg til at til stadighet dukker opp hint om deltakerne.

I høstens andre episode av podkasten avslører kostymedesigner Kjell Nordström at Norge skiller seg fra andre lands produksjoner med sin versjon av Maskorama.

– Oss gærninger i Norge

Nordström avslører nemlig at blant de 43 landene som sender Maskorama-konseptet, er den norske statskanalen den eneste produksjonen som gjør det direkte og med interaksjon fra seerne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer