Chrissy Teigen

Avslørte babykjønnet ved en feil

Den gravide supermodellen Chrissy Teigen forsnakket seg.

CHRISSY TEIGEN: Superparet Chrissy Teigen og John Legend venter sitt tredje barn. Her fra Oscar-festen i februar 2020. FOTO: NTB
CHRISSY TEIGEN: Superparet Chrissy Teigen og John Legend venter sitt tredje barn. Her fra Oscar-festen i februar 2020. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august ble det kjent at ekteparet Chrissy Teigen (34) og artist John Legend (41) venter parets barn nummer tre. Det avslørte artisten i musikkvideoen «Wild», og samme dag bekreftet kona det gjennom Twitter-kontoen sin.

Fra før har de datteren Luna (4) og sønnen Miles (2).

Og i et inlegg på Instagram klarte den norskættede supermodellen å forsnakke seg, og avsløre kjønnet på barn nummer tre. Hun gir uttrykk for at det har vært en heftig uke, men at babyen har det bra - og det er da hun avslører kjønnet ved å si at «PS han er sunn og frisk».

Må holde sengen

I likhet med de fleste andre, har Chrissy den siste tiden for det meste holdt seg innendørs og kun omgitt av nærmeste familie - på grunn av koronapandemien som herjer over hele verden.

OUT AND ABOUT: Chrissy Teigen med barna Luna og Miles, og moren Vilailuck på tur med munnbind. FOTO: NTB
OUT AND ABOUT: Chrissy Teigen med barna Luna og Miles, og moren Vilailuck på tur med munnbind. FOTO: NTB Vis mer

Hun og familien har riktignok blitt observert på gåturer i området rundt Beverly Hills, der familien bor, og da ikledd munnbind.

Men de siste ukene har modellen vært nødt til å ta ting rolig. På sosiale medier avslører hun nemlig at dette svangerskapet ikke går like knirkefritt som de to foregående. Og hun har vært nødt til å holde sengen - et konsept hun ikke har tatt like bokstavelig før.

- Jeg har egentlig aldri visst at «bed rest» faktisk har vært noe man gjør i sengen. Jeg trodde det var at man skulle være hjemme og holde seg i ro. Kanskje på sofaen. Men nå har jeg problemer, nå må jeg virkelig holde sengen. Så om jeg uteblir fra noe den nærmeste tiden, er det derfor, sier hun i en video lagt ut på Instastory på Instagram.

FRA SENGEN: Chrissy Teigen holder fansen oppdatert fra sengen. FOTO: Skjermdump Instagram
FRA SENGEN: Chrissy Teigen holder fansen oppdatert fra sengen. FOTO: Skjermdump Instagram Vis mer

I det samme videoinnlegget legger hun også til at hun nå forstå hva folk snakker om, når det kommer til utfordringer i svangerskapet.

- Jeg blir antakeligvis straffet nå, for å ha snakket så mye om hvor lett det gikk med de to første. Jeg sa liksom: «Åh, ja! Graviditetene går superbra!». Nå forstå jeg det. Nå forstår jeg alle som synes at det ikke er så gøy, sier hun ærlig.

- Chrissy er en fantastisk mor!

Da John Legend besøkte Norge i 2017 for å holde konsert, tok han seg tid til å svare på noen spørsmål fra oss i KK. «All Of Me»-sangeren fortalte at foreldrerollen har forandret ham som person.

- Å bli far har gitt meg nye perspektiver og forandret måten jeg prioriterer på. Det får deg til å innse hvor viktig familielivet er. Det gjør at jeg er blitt mer selektiv når det kommer til hvilke prosjekter jeg takker ja til. Jeg ønsker å være hjemme med familien min så mye som mulig, og jeg ønsker ikke å kaste bort arbeidstiden min på noe som ikke er viktig eller produktivt.

Han benyttet også anledningen til å skryte av kona:

- Chrissy er en fantastisk mor! Hun gjør mange ting riktig, og én av de tingene hun gjør, som jeg selv ikke er så veldig flink til, er å få Luna til å le. Chrissy er veldig leken og eventyrlysten. Hun kommer til å gi Luna en fantastisk oppvekst!

Se dette innlegget på Instagram

forever!

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Og på spørsmål fra KK om de kom til å gi Luna søsken sa han ærlig:

- Ja, vi håper å få ett eller to - eller kanskje tre - barn til. Men vi får se hva fremtiden bringer!

Og foreløpig ser det ut til at han er på vei mot å få ønsket sitt oppfylt - for i løpet av det neste halvåret blir gjengen på fire et familiemedlem rikere!

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer