Riley Keough

Avslørte hemmelig barn under begravelse

Den rørende detaljen kom frem i den sterke minnetalen.

RILEY KEOUGH: Avdøde Lisa Marie Presley med eldstedatteren Riley Keough under en tilstelning i Los Angeles i 2017. FOTO: NTB
RILEY KEOUGH: Avdøde Lisa Marie Presley med eldstedatteren Riley Keough under en tilstelning i Los Angeles i 2017. FOTO: NTB Vis mer
Publisert

Under minneseremonien for å hedre nylig avdøde Lisa Marie Presley ved Graceland i Memphis, Tennessee, kom det frem at Lisa Maries eldste datter Riley Keough har fått en datter i hemmelighet.

Det var Rileys ektemann Ben Smith-Petersen (31) som avslørte den gledelige nyheten i minnetalen han holdt til svigermoren på vegne av kona, ifølge E!News.

- Takk for at du har vist meg at kjærlighet er det eneste som betyr noe i livet. Jeg håper at jeg kan elske min datter på den måten du elsket meg, og min bror og søstre, leste han opp i minnetalen.

Datteren skal ha kommet til verden i 2022 - og var dermed Elvis' datter Lisa Maries første barnebarn.

Riley og den australske skuespilleren Ben møttes i 2012, og forelsket seg under innspillingen av Mad Max: Fury Road i Australia. Giftemålet sto i California i 2015.

Lisa Marie Presley fikk Riley med eksmannen Danny Keough (58). De var gift i perioden 1988 til 1994, og fikk også sønnen Benjamin Keough sammen. Han tok livet sitt sommeren 2020, i en alder av 27 år, noe som naturlig nok ble en stor sorg for Lisa Marie.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer