Meghan Markle

Avviser sjokkpåstander om Meghan

Ferske utsagn om Meghans tid i det britiske kongehuset, i ny BBC-dokumentar.

MEGHAN MARKLE: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle skal ha sørget for at flere ansatte ved det britiske slottet valgte å si opp jobbene sine - dette avviser hertugparets advokat Jenny Afia at skal være tilfelle. FOTO: NTB
MEGHAN MARKLE: Den amerikanske skuespilleren Meghan Markle skal ha sørget for at flere ansatte ved det britiske slottet valgte å si opp jobbene sine - dette avviser hertugparets advokat Jenny Afia at skal være tilfelle. FOTO: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ryktene om at hertuginne Meghan (40) og prins Harry (38) skal ha mobbet og kritisert ansatte ved hoffet, mens de ennå var en del av det britiske kongehuset, har versert siden nyåret 2020.

Det er kommet frem at ansatte skal ha følt seg hakket på verbalt av både Meghan og prins Harry.

Etter at den amerikanske skuespilleren Meghan Markle entret kongehuset som prinsens kjæreste i 2016, skal hun ha oppført seg svært krevende mot de ansatte ved slottet - og mange av dem skal til slutt ha sett seg nødt for å si opp jobbene sine.

I et ferskt intervju med den britiske kanalen BBC, i den to episoder lange dokumentarserien The Princes and the Press, avviser Meghans advokat Jenny Afia at dette er tilfelle. Hun har tidligere representert Hollywood-stjerner som Brad Pitt (57), Elton John (74) og Adele (33).

- Det er mange, mange unøyaktigheter i den historien. Den generelle beskyldningen var at hertugparet av Sussex var skyldig i mobbing. Absolutt ikke, sier advokat Afia til programleder Amol Rajan.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer