Barbie

Azusa (34) fra LA har brukt over en halv million kroner på Barbie-samlingen sin

- Jeg er Barbies største fan.

BARBIE-AVHENGIG: 34 år gamle Azusa Sakamoto fra Los Angeles er avhengig av Barbie og alt som har med den populære dukken å gjøre. Hun har brukt nærmere 600.000 tusen norske kroner på Barbie-utstyr. Foto: Skjermdump: Instagram
BARBIE-AVHENGIG: 34 år gamle Azusa Sakamoto fra Los Angeles er avhengig av Barbie og alt som har med den populære dukken å gjøre. Hun har brukt nærmere 600.000 tusen norske kroner på Barbie-utstyr. Foto: Skjermdump: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er vel ikke bare meg som hadde en liten besettelse på Barbie da jeg var liten. Jeg kan huske jeg hadde minst tre favorittdukker, hvor Ken var en av dem. Men selv om mange av oss har lekt og samlet på Barbiedukker i barndommen, har nok de fleste vokst fra det.

En som derimot fortsatt er besatt av Barbie-dukken fra 1959 er 34 år gamle Azusa Sakamoto fra Los Angeles. Ifølge Daily Mail har nemlig Sakamoto brukt 70 000 dollar, nærmere 600.000 tusen norske kroner, på Barbie-utstyr. Hun har over 145 dukker, 40 par sko og 60 vesker – alt i Barbie.

LES OGSÅ: «Barbie burde komme med dukker med cellulitter! Tross alt har jo rundt 95 prosent av ALLE kvinner det!»

- Hele huset mitt er dekt i Barbie 

- Jeg er Barbies største fan og alle tror jeg er gal, men det bryr jeg meg ikke noe om. Alt jeg eier er fra Barbie og jeg elsker det, sier hun og legger til:

- Hver dag kler jeg meg opp i Barbieklær. Jeg har brukt minst 70.000 dollar på min samling av dukker, møbler, klær og garderobe. Hele huset mitt er dekt i Barbie, inkludert sengetøy, veggkunst, tepper og kjøkkenutstyr.

Se video av Azusa Sakamoto nederst i saken!  

Flere vil ligne på Barbie

Azusa er imidlertid ikke første person som er besatt av Barbie. Ukrainske Valeria Lukyanova (31) har også blitt kjent for sin likhet til en Barbie-dukke, hvor flere beskriver henne som «virkelighetens Barbie». Selv om Lukyanova hevder hun kun har tatt silikon og at resten av kroppen er naturlig, er det andre som tar steget langt for å oppnå drømmen om å se ut som den populære dukken. 

Den britiske kvinnen Sarah Burge har nemlig bladd opp nærmere 6 millioner kroner for å nå drømmen sin, nettopp å se ut som Barbie. 

LES OGSÅ: 9 kjendiskvinner som tok plastisk kirurgi litt vel langt

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer