BLIR FAMILIE PÅ FEM: Jessica Alba, Cash Warren, Honor og Haven Warren. Foto: Splash News
BLIR MOR FOR TREDJE GANG: Jessica Alba Foto: Shutterstock
VENTER SITT ANDRE BARN: Jamie-Lynn Sigler og ektemannen Cutter Dykstra er gravide. Sønnen Beau (3) blir storebror. Foto: Splash News
MAMMA FOR ANDRE GANG: Jamie-Lynn Sigler Foto: Shutterstock
RYKTENE SVIRRER: Mindy Kaling har ikke bekreftet det selv, men ifølge E! News skal nære kilder ha avslørt nyheten om at hun er gravid. Foto: Splash News
VENTER SITT FØRSTE BARN? Mindy Kaling Foto: INVISION

Gravid

Babyboom i Hollywood!

På samme dag ble graviditeten til tre kjendiskvinner avslørt.

Slike nyheter elsker vi å høre! Og selv om vi hverken kjenner Jessica Alba (36), Jamie-Lynn Sigler (36) eller Mindy Kaling (38), ble vi så glade på deres vegne da vi hørte at alle tre venter barn. Vel, Kaling har ikke akkurat bekreftet selv at hun er gravid med sitt første barn, men ifølge E! News skal flere kilder ha bekreftet dette overfor dem. En av kildene skal ha sagt at dette var en uventet overraskelse for Kaling. 

Den 38 år gamle skuespilleren har tidligere uttalt til Yahoo! Style at hun ønsker å få barn en gang i fremtiden. «Jeg kommer ikke til å planlegge det, så skjer det, så skjer det», sa Kaling i intervjuet med nettstedet.

LES OGSÅ: Det er ikke bare morgenkvalme som kan avsløre at du venter barn

Ei det derimot allerede har skjedd for, er Jessica Alba! Skuespilleren og gründeren venter nå sitt tredje barn sammen med ektemannen Cash Warren (38). Fra før av har de døtrene Honor Marie (9) og Haven Garner (5). Alba avslørte nyheten sammen med sine to døtrene i et supersøtt innlegg på Instagram.

35-åringen delte den gledelige nyheten med sine 11 millioner følgere, deriblant Reese Witherspoon (41) og January Jones (39). Kollegaene var raske med å kommentere på innlegget til Alba, og gleder seg stort over familieforøkelsen. «Det er så fantastisk!!! Gratulerer!» og «Gratulerer!!», skriver Witherspoon og Jones.

LES OGSÅ: Prinsesse Sofia ble gravid igjen bare åtte måneder etter at hun fødte prins Alexander

@cash_warren and I are officially going to be outnumbered #babyonboard #herewegoagain #blessed

Et innlegg delt av Jessica Alba (@jessicaalba)

La ut bilde med fem graviditetstester

Sistemann ut som nylig avslørte sin graviditet - også via sosiale medier - er Jamie-Lynn Sigler. Hun og ektemannen Cutter Dykstra (28) venter sitt andre barn ifølge et bilde hun la ut på sin Instagram-konto. Og det er det ingen tvil om! Sigler la nemlig ut et bilde av seg selv liggende ved siden av fem graviditetstester som alle sa «Gravid». Fra før av har paret sønnen Beau på tre år.

«Dette er det bildet jeg sendte mannen min forrige morsdag mens jeg lå på baderomsgulvet. Jeg hadde akkurat kommet tilbake fra Israel, var døgnvill og trodde ikke mine egne øyne. Så jeg måtte naturligvis ta fem tester for å være helt sikker. Vi er SÅ glade over å kunne annonsere velkomsten av en ny liten en om bare noen korte måneder», skriver den vordende moren.

LES OGSÅ: Live Nelvik avslørte navnet på datteren: - Nei, vi er ikke inspirert av «Frost»!

Sjekk KKs kjærlighetshoroskop

Saker spesielt utvalgt for deg: