Hilaria Baldwin

Babylykke for superparet etter spontanabortene

Yogainstruktør Hilaria Baldwin fødte sitt femte barn.

HILARIA BALDWIN: Lykken smiler til skuespiller Alec Baldwin og kona Hilaria Baldwin, som i september kunne ta imot sitt femte felles barn. VIDEO: KK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I april i år åpnet yogainstuktør Hilaria Baldwin (36) opp om at hun det siste halvåret hadde gått gjennom et svært personlig traume. Både i november og i april opplevde hun å gå gjennom en spontanabort.

«Jeg ønsker å dele med dere at jeg mest sannsynlig går gjennom en spontanabort», skrev hun på sin personlige Instagram-profil.

HOLLYWOOD: Ekteparet Hilaria Baldwin og Alec Baldwin er et av Hollywoods hotteste kjendisektepar. Her fra Emmy-utdelingen i september 2018. FOTO: NTB scanpix
HOLLYWOOD: Ekteparet Hilaria Baldwin og Alec Baldwin er et av Hollywoods hotteste kjendisektepar. Her fra Emmy-utdelingen i september 2018. FOTO: NTB scanpix Vis mer

Mye av grunnen til åpenheten om det personlige traumet, handler om at hun ikke kun ønsker å dele solskinnsdagene, men også de som er vonde og mørke.

«Jeg har alltid vært veldig åpen med dere om familie, trening, graviditeter.. så jeg ønsker ikke å holde dette skjult for dere bare fordi det ikke er like positivt og glamorøst som det andre».

«Jeg synes det er viktig å vise frem sannheten... fordi min jobb er å hjelpe folk med å være ekte og åpne. Utover det føler jeg ingen skam eller forlegenhet når det kommer til denne erfaringen. Jeg ønsker å være en del av det å bidra til å normalisere spontanabort og fjerne stigma rundt det».

Kona til skuespiller Alec Baldwin (62) ble hyllet for å dele sine erfaringer rundt spontanabortene, og det var mange kvinner som ytret i kommentarfeltet at de fant trøst i at en offentlig person turte å dele et så personlig traume med offentligheten.

Avslører navnet om kort tid

Men nå smiler endelig lykken til Hollywood-paret! I begynnelsen av september kunne de nemlig avsløre, via sosiale medier, at de hadde fått et nytt tilskudd til familien.

Den lille sønnen er parets femte felles barn. Foreløpig har ikke kjendisparet avslørt hva den lille gutten skal hete, men den nybakte fembarnsmoren har lovet følgerne sine at navnet blir avslørt om kort tid.

Det var på sensommeren i 2011 at Hollywood-skuespiller Alec Baldwin fant lykken med den 26 år yngre yoga-instruktøren Hilaria Thomas. Han har tidligere vært gift med skuespiller Kim Basinger (66), som han har datteren Ireland Baldwin (24) med.

Det var mange som dømte forholdet mellom Alec og Hilaria nord og ned da det ble kjent, men de har motbevist alle hatmeldingene og de negative kommentarene.

Siden bryllupet i juni 2012 er ekteparet blitt foreldre til hele fem barn, og sjarmtrollene har kommet som perler på en snor. I 2013 ble Carmen født, i 2015 kom Rafael til verden, høsten 2016 ble de foreldre til Leonardo, våren 2018 ble parets tredje sønn Romeo, født. Og nå syvåringen Carmen altså fått en fjerde lillebror.

- Det beste med å ha en så stor familie, er at det er så mye kjærlighet til stede! De sier at når du har ett barn, så er du sånn: jeg kan aldri elske noen høyere enn akkurat dette barnet. Så får du en til, og du innser at du jo kan det. Og det endrer seg ikke jo fler barn du får, sa Hilaria i et intervju med People i august.

Stolt seksbarnsfar rett etter fødselen:

Se dette innlegget på Instagram

🖤

Et innlegg delt av Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin)

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

KK er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer