Mia Gundersen:

Bak luke 15 i KKs kjendisjulespalte finner du Mia Gundersen

- En gang for mange år siden fikk jeg et smykke med røde rubiner i julegave, og enda husker jeg den sterke rødfargen og klirringen av at perlene slo mot hverandre.

FOTO: Tor Lindseth
FOTO: Tor Lindseth Vis mer
Publisert

Hver dag frem mot julaften tar vi i KK-redaksjonen en hyggelig juleprat med en norsk kjendis om deres beste juletradisjoner og juleminner. Sammen med oss og dem håper vi at dere lesere kommer i ordentlig julestemning frem mot den store dagen!

15. kvinne ut er skuespiller og tv-profil Mia Gundersen (57):

Hva er ditt beste juleminne?Oi, jeg har mange gode minner! Men det beste må være minnene fra da jeg var liten, og de forventningene man har til julen som barn - det er noe helt spesielt. En gang for mange år siden fikk jeg et smykke med røde rubiner i julegave, og enda husker jeg den sterke rødfargen og klirringen av at perlene slo mot hverandre. Det var fantastisk!

Hva er den beste gaven du noen gang har gitt? Jeg må innrømme at jeg ikke er noe gavemenneske, dessuten var eksen min veldig flink med gaver, så jeg har aldri strevd så veldig med det. Folk har stort sett det de trenger tenker jeg. Men sånn generelt er det gøy å gi unger det de ønsker seg. De blir liksom så glade på ekte!

Hvordan kommer du i julestemning? Sansene! Lukten av gran og pinnekjøtt gir meg julestemning. Og så hjelper det alltid på med folk rundt meg med som har pyntet seg og som er i julestemning selv.

Hvordan og med hvem tilbringer du årets jul? Planene mine er ikke helt spikret enda, men enten blir julefeiringen sammen med venner eller familien min i Stavanger.

Hva er din favorittjulesang? «Deilig er jorden». Den er så nydelig!

LES OGSÅ: Siri Kristiansen: - Så lenge Christel Alsos synger så er det samme for meg hvilken julesang det er!

Til slutt har vi noen evige juledilemmaer:

Ribbe eller pinnekjøtt? Pinnekjøtt.

Julefilm eller julefest? Julefest.

Ekte eller falskt juletre? Ekte.

Gløgg med eller uten rødvin? Med rødvin.

Rømmegrøt eller risgrøt? Risgrøt.

Marsipangris eller skumnisser? E du galen?! marsipangris.

«Home for Christmas» eller «All I want for Christmas»? «All I want for Christmas».

Pen og moderne julepynt eller tradisjonelt og hjemmelaget? God blanding.

Bar bakke eller snø? Snø.

Julegaver: ute i god tid eller i siste liten? Siste liten.

LES OGSÅ: Linda Johansen: - Fra jeg var ganske liten ble det gjennomført tvangslytting av O helga natt hjemme hos oss (av min mor) hver lille julaften.

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer