Sonja Wanda:

Bak luke fem i KKs kjendisjulespalte finner du Sonja Wanda

Jeg kommer i julestemning ved å høre på julemusikk fra andre land og generelt jazz. Jazz er helt magisk.

JULETRADISJONER: Juletradisjonene som står høyest hos Sonja Wanda er leting etter mandel i grøten og en koselig julekalender. FOTO: Janne Rugland
JULETRADISJONER: Juletradisjonene som står høyest hos Sonja Wanda er leting etter mandel i grøten og en koselig julekalender. FOTO: Janne Rugland Vis mer
Publisert

Hver dag frem mot julaften tar vi i KK-redaksjonen en hyggelig juleprat med en ny norsk kjendis om deres beste juletradisjoner og juleminner. Sammen med oss og dem håper vi at dere lesere kommer i ordentlig julestemning frem mot den store dagen!

Femte kvinne ut er modell Sonja Wanda (34):

Hvilke juletradisjoner står høyest hos deg? Juletradisjonene som står høyest hos meg er leting etter mandel i grøten og en koselig julekalender. Og så er jo mistletoe søtt - veldig amerikansk og spontant!

Hva er den beste gaven du noen gang har gitt? Det må være en familietur til Canada Calgary for å besøke onkelen min. Det var utrolig gøy, men det var sinnssykt kaldt der - enda kaldere enn i Norge!

Hvordan kommer du i julestemning? Jeg kommer i julestemning ved å høre på julemusikk fra andre land og generelt jazz. Jazz er helt magisk.

Hvordan og med hvem tilbringer du årets jul? Jula i år skal tilbringes med familien. Vi pleier å ta det helt rolig, slappe av og spise mye mat.

LES OGSÅ: Hilde Lyrån: - Jeg liker å si at jeg starter med julegavene i god tid, men ... det blir nok i siste liten det også.

Vi har også noen evige dilemmaer på lur:

1. Ribbe eller pinnekjøtt? Ribbe

2. Julefilm eller julefest? Julefilm

3. Ekte eller falskt juletre? Ekte

4. Gløgg med eller uten rødvin? Uten

5. Rømmegrøt eller risgrøt? Risgrøt

6. Marsipangris eller skumnisser? Skumnisser

7. «Home for Christmas» eller «All I want for Christmas»? Home for Christmas

8. Pen og moderne julepynt eller tradisjonelt og hjemmelaget? Tradisjonelt

9. Bar bakke eller snø? Bar bakke

10. Julegaver: ute i god tid eller i siste liten? Siste liten

LES OGSÅ: Superfine julegaver til under 500 kroner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer