Vendela Kirsebom:

Bak luke nummer 12 i KKs kjendisjulespalte finner du Vendela Kirsebom

- Den beste julegaven jeg har både fått og gitt er en opplevelsestur jeg og Petter ga til hverandre til Sri Lanka i fjor!

ELSKER JUL: Vendla elsker julen, og for henne er høytiden magisk uansett hva hun gjør. FOTO: Janne Rugland
ELSKER JUL: Vendla elsker julen, og for henne er høytiden magisk uansett hva hun gjør. FOTO: Janne Rugland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hver dag frem mot julaften tar vi i KK-redaksjonen en hyggelig juleprat med en norsk kjendis om deres beste juletradisjoner og juleminner. Sammen med oss og dem håper vi at dere lesere kommer i ordentlig julestemning frem mot den store dagen!

12 kvinne ut er modell og tv-profil Vendela Kirsebom (51):

Hva er ditt beste juleminne? Det er vanskelig! Jeg elsker jo julen, og for meg er det alltid magisk uansett. Det er noe helt spesielt med hele høytiden, og jeg har så mange gode tradisjoner.

Hvilke juletradisjoner står høyest hos deg? Å se «Nøtteknekkeren» sammen med datteren min er den beste. Det er veldig hyggelig!

Hva er den beste gaven du noen gang har gitt? Den beste julegaven jeg har både fått og gitt er en opplevelsestur jeg og Petter ga hverandre til Sri Lanka i fjor. Jeg setter pris på opplevelser, og det er gøy å gi noe man kan oppleve sammen.

Hvordan kommer du i julestemning? Jeg er faktisk i julestemning allerede i november. Det er liksom noe helt eget med å styre og ordne hjemme, finne frem julestjerna og julepynt – det går meg i ordentlig stemning. Jeg har også en sterk tradisjon med Luciadagen, så da baker jeg alltid lussekatter.

Hvordan og med hvem tilbringer du årets jul? I år reiser jeg hjem til min mamma og bonuspappa i Sverige. Der har jeg ikke vært på mange år, og siden de begynner å bli gamle føles det veldig riktig å dra dit i år. Ellers skal jeg være mye med Petter resten av julen.

Hva er din favorittjulesang? Oi, det er mange, men en klar favoritt er «O helga natt». Jeg spiller julemusikk i lang lang tid før jul!

LES OGSÅ: Dette er den dyreste julegaven Sigrid Bonde Tusvik har gitt

Vi har også noen evige dilemmaer på lur:

Ribbe eller pinnekjøtt? Hm, på julaften spiser jeg enten svensk julemat eller kalkun. Men jeg hadde gått for pinnekjøtt.

Julefilm eller julefest? Julefilm.

Ekte eller falskt juletre? Ekte.

Gløgg med eller uten rødvin? Rødvin må det være.

Rømmegrøt eller risgrøt? Risgrøt.

Marsipangris eller skumnisser? Skumnisser.

«Home for Christmas» eller «All I want for Christmas»? «All I want for Christmas».

Pen og moderne julepynt eller tradisjonelt og hjemmelaget? Jeg har masse forskjellig, så en god blanding vil jeg si.

Bar bakke eller snø? Snø.

Julegaver: ute i god tid eller i siste liten? Planlegger alltid og er ute i god tid!

LES OGSÅ: Vendela åpner opp om den første julen med Petter

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer