Guro Fostervold Tvedten:

Bak luke seks i KKs kjendisjulespalte finner du Guro Fostervold Tvedten

- Jeg ga mannen min en tur til New York i julegave for 14 år siden. I mai innkasserer han den.

ELSKER JUL: Guro elsker alt med julen. Stillheten, samværet, roen og høytideligheten. FOTO: Privat
ELSKER JUL: Guro elsker alt med julen. Stillheten, samværet, roen og høytideligheten. FOTO: Privat Vis mer
Publisert

Hver dag frem mot julaften tar vi i KK-redaksjonen en hyggelig juleprat med en ny norsk kjendis om deres beste juletradisjoner og juleminner. Sammen med oss og dem håper vi at dere lesere kommer i ordentlig julestemning frem mot den store dagen!

Sjette kvinne ut er tv-profil og sportsanker Guro Fostervold Tvedten (44):

Hva er ditt beste juleminne? Mitt beste juleminne er fra da jeg dro med faren og storebroren min til familie med gård hvor vi fikk kappe vårt eget juletre. Og grønnsåpelukta på lillejulaften når treet kom opp til pynting. Og tre nøtter for Askepott i pysjamasen og godt fylt julestrømpe.

Hvilke juletradisjoner står høyest hos deg? Jeg elsker julen. Stillheten, samværet, roen og høytideligheten.

Hva er den beste gaven du noen gang har gitt? Jeg ga Håvard en tur til New York for 14 år siden. I mai innkasserer han den. Gaven har blitt en skikkelig morsom ting mellom oss to i alle disse årene. Den umulige gaven. Håvard har jo ikke hatt en helg ledig som håndballspiller til å kunne dra og nå blir 2019 endelig den store New York turens år, snakk om å skape forventninger til en reise! Jeg trenger hjelp med tips og råd så turen blir like legendarisk in real life som gjennom disse 14 årene.

Hvordan kommer du i julestemning? Jeg kommer i julestemning når jeg begynner å pakke inn julegaver. Når venninna mi Maria inviterer til pepperkakebaking med barna og når vi kommer hjem til familie for julefeiring.

Hvordan og med hvem tilbringer du årets jul? I år skal vi til Stord til Håvards familie. Der blir vi en skikkelig gjeng, 14 stykker, både barn og voksne og besteforeldre!

Hva er din favorittjulesang? Deilig er jorden. Jeg får gåsehud bare jeg tenker på den. Rart å tenke på at den egentlig ikke var ment som julesang!

LES OGSÅ: Dette er den dyreste julegaven Sigrid Bonde Tusvik har gitt

Vi har også noen evige dilemmaer på lur:

Ribbe eller pinnekjøtt? Ribbe

Julefilm eller julefest? Julefilm

Ekte eller falskt juletre? Ekte

Gløgg med eller uten rødvin? Uten

Rømmegrøt eller risgrøt? Risgrøt

Marsipangris eller skumnisser? Skumnisser. Det kunne jeg tatt intravenøst... noe av det beste jeg vet! Hadde jeg fått med meg en ting på en øde øy hadde jeg valgt en uendelig mengde skumnisser.

«Home for Christmas» eller «All I want for Christmas»? Home for Christmas

Pen og moderne julepynt eller tradisjonelt og hjemmelaget? Blanding

Bar bakke eller snø? Snø

Julegaver: ute i god tid eller i siste liten? Ute i god tid

LES OGSÅ: Superfine julegaver til under 500 kroner

Følg på Instagram Abonner på KK magasinet

Vi bryr oss om ditt personvern

kk er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer